Járt már így valaki? A védőnő nem 3 nap múlva hivott vissza hanem 1,5 hét múlva mert bizonytalannak látott a tanácsadáson.
Én nem vagyok híve az együtt alvásnak, 8 évvel ezelőtt sem voltam mikor szültem.Úgy gondolom, hogy attól mert apa és anya lettünk, ugyanúgy vagyok nő, míg párom a férfi, az intimitás, az egymasra odafigyelés is kell, másképp tönkre megy a kapcsolat.
Nem igaz, hogy feltétlenül az a jó a babának, ha a szülőkkel alszik.Nekünk az első naptól külön szobában aludt, talán ennek is köszönhető, hogy soha nem volt nyűgösködés az alvás miatt.
Mivel nem tudom milyen a helyzeted kérdező, így sok dolgot nem tudok mondani, de aki azt írja, hogy az első évben szinte nincs kiadás, az vagy mindent összekunyerált, vagy az életben nem volt még gyereke.Rengeteg kiadás van, nem azért mondom ezt, hogy csak mondjak valamit, hanem én magam is anya vagyok.
" az első évben szinte nincs kiadás, az vagy mindent összekunyerált, vagy az életben nem volt még gyereke."
Van gyerekünk, nem kunyeráltunk semmit. Csak éppen pont ezért látom, hogy mi az amire muszáj költeni és mi az amire nem szükséges HA nincs miből. És igen, a gyerek sokba fog kerülni később, pláne ha majd egyetemet fizetünk neki, lakásvásárlását segítjük.
De az első években?! El lehet szórni bármennyi pénzt, de ha nincs akkor nagyon kevésből is megvan, nem kell ijesztgetni.
Persze igyekezni kell, minél előbb dolgozni és minél több fizetésért mert ahogy írtam később egyre többe kerül a gyerek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!