Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Mit mond ez a védőnő vagy...

Mit mond ez a védőnő vagy családsegítő, akihez abortusz esetén menni kell? Van értelme?

Figyelt kérdés
2016. ápr. 18. 16:57
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
63%
Ha teljesen biztos vagy, nincs.
2016. ápr. 18. 17:03
 2/36 anonim ***** válasza:
55%
elmondja az abortusz menetét, a komplikációkat, és hogy mik a lehetőségeid ha megtartod, milyen támogatásokra lennél jogosult. Nem értem mi az hogy van-e értelme?
2016. ápr. 18. 17:04
 3/36 A kérdező kommentje:
Értem. Köszönöm.
2016. ápr. 18. 17:10
 4/36 anonim ***** válasza:
67%

Értelme nincs, de kötelező. Én átvettem az irányítást a beszélgetésben, elmondtam, hogy tisztában vagyok mindennel, elmondtam, hogy miért NEM vállalom az örökbeadást, és a végén csak annyit mondott, hogy korrektül összefoglaltam, teljesen igazat ad, nincs is mit hozzáfűzni.

29N

2016. ápr. 18. 17:22
 5/36 anonim ***** válasza:
20%

És miért nem vállaltad, hogy ő is megszülethessen, ahogy te és örökbe adva jobb élete lehessen annál, mint ahogy döntöttél helyette? Mi lehet az ok vajon, ami annyira korrekt, hogy legalizálja a gyermek megölését? Igazán kíváncsi vagyok rá.

Mert egy tudatlan, tanulatlan embertől nem várok mást, de aki korrektül össze tudja foglalni, hogy miért jobb egy gyilkosság, mint a jobb élet biztosítása, az biztosan érdekes.

2016. ápr. 18. 19:59
 6/36 anonim ***** válasza:
54%

nem biztos, hogy nincs értelme, nekem volt egy kolléganőm, aki utána gondolta meg magát. Amikor sokkot kapsz attól, hogy itt egy nem kívánt gyerek, nem biztos, hogy józanul végiggondolsz mindent.

Neki is elmondátk, hogy nyugi, nem rúghatják ki terhesen, kiszámolta nei a védőnő, kb mennyi ellátásra lesz majd jogosult, stb. Rájött, hogy menni fog ez. És egyébként tényleg megy. :)

2016. ápr. 18. 20:02
 7/36 A kérdező kommentje:

Már elnézést, de én nekem nem kell a gyerek. Védekeztem ellene, mert nekem nem kell gyerek. Örökbe adni? Minek csesszem el húszon évesen a testemet egy gyerek miatt, akit nem is fogok látni soha többé, a szülésről nem is beszélve.....

Igen így gondolom, nyilvánvaló, hogy nem nekem való a gyerek.

2016. ápr. 18. 20:12
 8/36 anonim ***** válasza:
24%
ha annyira védekeztél volna akkor nem leszel terhes... a "védekeztem" teherbe esések 99%-ánál kiderül hogy nem helyesen alkalmazták az adott módszert. Ebben a felállásban meg máris nem védekezett.
2016. ápr. 18. 20:15
 9/36 A kérdező kommentje:
Csak az óvszer szakadhatott ki, úgy, hogy nem vettük észre, fogamzásgátlóval soha nem tömném magam.
2016. ápr. 18. 20:19
 10/36 anonim ***** válasza:
28%
Jesszus huszonévesen így vélekedni a gyerekről...hova tart a világ? Elcseszed a tested anyukám?!milyen rendes az anyukád,hogy ő elcseszte érted. Remélem egyszer mèg megbánod ezt a hozzáàllást,de sajnos ez a gyerek màr többet nem lesz neked. Tele van a vilàg érzelmi nullákkal.szegény pici...majd mikor nézegeted magad a tükörbe elégedetten,gondolj a kidobott gyerekre és kérdezd meg magadtól hogy megérte-e.
2016. ápr. 19. 09:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!