#22, nem értelek, ha valakinek egy döntési szituációban több lehetősége van, akkor miért ne azt válassza, amelyik jobb (könnyebb, kényelmesebb) neki? Miért kellene a direkt nehezebb út választását, az önsorsrontást és a mazochizmust támogatni? Pláne, ha ez nem csak az illetőre magára van hatással, hanem a környezetére is...
2016. ápr. 21. 12:42
22/36 anonim válasza:
igazad van utolsó, miért is foglalkozna a saját gyerekével, akit megcsinált, de inkább megöli nehogy egy kis kellemetlenség is érje őt...Remélem az ilyen sosem akar gyereket, mert ezek után a szemébe néznie nehéz lenne. "volt egy testvéred, de kényelmetlen lett volna kihordanom, ezért a könnyebbik utat választottam és nem adtam neki esélyt az életre."
2016. ápr. 21. 14:47
23/36 sanett61 válasza:
#13 Már ne is haragudj! DE! nem hiszem hogy bárki is azt lesegeti minden egyes "ki-be húzáskor" hogy jajj szakadt-e? Megtörtént. Sajnos. 100% os fogamzásgátló nincs. Nekünk semmi jogunk kérdőre vonni a kérdezőt!! Egyenlőre csak ő ismeri a körülményeket. És mi van ha befette az eseményutánit? Az sem szakítja meg az összes terhességet! Ha jól emlékszem csak az esetek 63% ban!!! Illetve! Ha nem is védekezik és a 72 órásat sem fedzi be (nyílván ez nem így történt) akkor sincs senkinek joga lehordani!!! Ha ő úgy érzi nem megy neki mindegy milyen okból, akkor nem. Majd idővel változik. Ha nem az sem baj legalább tisztában van azzal hogy ő nem képes gyereket nevelni! Csúnyán hangzik de az még nem gyerek egyenlőre csak zigóta! És addig nem is lesz gyerek amíg meg nem születik! Max. magzat. Aki nevelőotthonban nőtt fel tudja milyen érzés és én sem szülném meg ha azt érezném hify nem lennék képes felnevelni, ha meg nem tudom felnevelni minek szüljem meg ha úgysem láthatom többet! Elhagyni a saját gyerekem sokkal nagyobb fájdalom mert akkor már látod fogod a kezedben! (Nem mintha átéltem volna de akkor is, nekem másfél éve nem jön össze sehogy. Bármit megtennék érte hogy gyereket szülhessek de nem megy. És mégis ez a véleményem az abortuszról!)
2016. ápr. 21. 14:51
24/36 sanett61 válasza:
#22 miért az jobb ha azt mondja a gyerekének: ja amúgy van egy testvéred de beadtam lelencnek mert éppen nem volt rá szükségem. ? 22L
2016. ápr. 21. 14:56
25/36 anonim válasza:
Kedves 23-as! Senki nem mondta,hogy ki-behuzogatáskor kell nézegetni,de amikor vége és a pasi leveszi (már bocsánat ha túl rèszletezem,de úgy làtszik muszàj),gondolom én feltűnik neki ha csorog ki a gumiból a tudjuk mi vagy szanaszèt lóg rajta vagy a nőben maradt stb... ha kiszakad,észre lehet venni a VÉGÉN ! Én is jàrtam így.Az esemèny utàni tudtommal nem abortàló eszköz,hanem megelőző,de javítsatok ki ha nem így van.Én ebből màr kimaradok,nyílvàn győzködni nincs értelme a kèrdezőt.Ez a baba sajnos nem fogja túlélni. Az meg hogy zigóta meg sejtcsomó meg paca...nos orvosilag lehet.De egy normális nő úgy gondol rá hogy az már az ő pici mása,egy megismételhetetlen pici baba. Nem egy szuvas fog amit eltávolítunk.Aki így vélekedik egy babáról,az nem normális. Ennyi.
2016. ápr. 21. 21:41
26/36 anonim válasza:
#19 mert ahhoz a jó magyar törvények szerint 3 "pulyát" le kell szülnöd hogy elvégezzék.
2016. ápr. 21. 22:31
27/36 anonim válasza:
x22, ez a TE hited és semmi több - azzal együtt, hogy bármiféle problémát jelentene családon belül egy abortuszról beszélgetni. Ugye millió kérdés volt már arról itt is, hogy ki hogy vélekedne, ha megtudná az anyja abortuszát - és a jó nagy többség úgy, hogy semmi köze hozzá, az anyja magánügye.
Azt meg elég nyilvánvalónak gondolom, hogy aki egy abortusz mellett dönt egy adott esetben, az utána a vállalt gyerekét se fogja vaskalapos konzervatívnak, vérmes magzatvédőnek, vagy vallási fanatikusnak nevelni - mert miért tenné. Te azt hiszed, hogy az abortusz egy szégyellni és családon belül is titkolni való dolog. De a többségnek nem az.
2016. ápr. 21. 22:38
28/36 anonim válasza:
Jajj ez az árvaházas duma, hogy milyen rossz lenne neki ott. CSAKHOGY ha megszülöd és lemondasz róla, mert miért is ne tennéd, ha nem kell, már a kórházból az új, szerető családja fogja hazavinni, egy pillanatra se kerül árvaházba. Ahova ugye alapból nem is kerülhetne, maximum lakásotthonba, de ez se szokott megtörténni. Úgyhogy aki abortáltat, az nem a gyerek érdekét nézi, pusztán a saját kényelmét. De akkor meg ne sajnáltassa magát hogy jajj de rossz neki.
2016. ápr. 22. 07:03
29/36 anonim válasza:
Többször leirtam már:
20 év után,42 évesen sikerült a baba.Mindent végigjártam.Aztán spontán jött.De soha az életben nem venném a jogot igy beszélni azzal aki az ellenkező táborban van!Kinek képzelitek magatokat?Önjelölt bíráknak?!Aztán milyen jogon?Nem mindenkiben van anyai ösztön.Nem mindenkinek "futja" egy gyerekre.És az ember önző!Van aki kicsit jobban van aki kevésbé de mindenki az.Ti is,abortuszellenes fröcsögők!Akinek nem kell gyerek az vetesse el,pláne ha védekezett!Amúgy végre egyszer nekik kellene kikelniük magukból,amikor sok nő a harmadik,negyedik,sokadik gyereket szüli gyesre,amiért ugye nem dolgozott meg,de a "sok mocsok abortáló" adójából majd ugye futja a gyesre családira segélyre!Inkább ebbe gondolnátok bele egyszer!A kérdező tett azért hogy ne legyen gyereke.Felelősen élvezi az életet.Ezek után joga van nem vállalni 9 hónapnyi kellemetlenséget,a teste megváltozását,a munkából való kiesést!Az ott még semmi.Egy olyan semmi ami már most kellemetlenséget okoz.Hányingert,mellfeszülést stb..Ő ezt nem akarja.Helyesen döntött.Én sem szülnék(ha tehetném) másnak.Pedig a legjobb barátnőm babára vár.Nem beszélve arról én mennyit vártam.Ne itt átkozódjatok.Inkább a fentebb emlitett felelőtlen gyerekbevállalók feje felett.A jó életbe már!
2016. ápr. 22. 10:25
30/36 anonim válasza:
Senki ne ítélkezzen a másik élete felett, hiszen nem tudhatjuk, hogy mi vihette arra az elhatározásra, hogy nem tartja meg a terhességét. Egyébként a sterilizációt már nem végzik olyan könnyen el: 3 gyerek vagy 40 év szükséges, valamint egy évig várni kell, miközben többször is meg kell erősíteni a szándékodat. Ha, és fizetős, nálunk 40ezerbe kerül.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!