Az abortuszért miért kell fizetni ráadásul ilyen sokat. Ezt a tb miért nem támogatja? Egyáltalán minek fizetjük ha minden orvosnál fizetni kell?
Figyelt kérdés
2017. dec. 13. 00:48
41/120 anonim válasza:
" Nem vagyok abortuszellenes, de ne csinaljunk mar ugy, mintha kotelezo lenne abortaltatni, ha terhes lesz valaki. Ez egy dontes. Nem kotelezo." - szerintem meg ne csináljunk úgy, mint ha ez egy valódi döntés lenne, amikor az AB még a legkevésbé költséges az összes többi lehetőséghez képest.
42/120 anonim válasza:
És jó is ez az irány, mert a felelősségvállaláshoz vezet. Ne haragudj, csak petting, mert nincs pénz gumira+tabira.
43/120 anonim válasza:
#42, szerintem meg ez egy nagyon rossz irány. én nem olyan világban akarok élni, meg az utódaimnak se olyan gyalázatos sorsot szánok, ahol még a szex is a tetves pénztől függ.
44/120 anonim válasza:
De most komolyan, egy doboz óvszerről beszélünk!
45/120 anonim válasza:
Aki az ovszert nem tudja megvenni, az az abortuszt se fogja tudni kifizetni. Ezeknel az embereknel eletszerutlen, hogy 1 ev alatt lehet tobbet kene kolteni gumira, mint evi ket abortuszra, de nekik NINCS penzuk meg a 900ftos gumira se, azt se tudha szerencsetlen, hogy holnap mibol vesz kenyeret. Ti tenyleg ennyire burokban eltek? Menjetek mar ki az Alfoldon egy varosban a "nyomortelepre" es setaljatok egy jo nagyot nyitott szemekkel. Ha mas nem segit.
46/120 anonim válasza:
Onnan jöttem. És pontosan tudom, hogy az ő helyzetüket az ingyenabortusz sem oldaná meg, mert nem vennék igénybe, ennek pedig számos kulturális, életmódbeli és hagyományból fakadó oka van. Nem ők adják ki az aburtuszon lévők számát...
47/120 anonim válasza:
#46, ezért mondtam, hogy a saját jövedelemmel nem rendelkezőknek ingyenessé tenném a fogamzásgátlót is(!) és az abortuszt is. (és az osztrák példának megfelelően 14-re csökkenteném a korhatárt, ahol a szülőket be kell vonni mindenképp, ellensúlyozandó többek között a bizonyos szocio-kultúrás determináltságot is)
48/120 anonim válasza:
Épp arról beszélek, hogy ezeknél a közösségeknél a fogmzásgátlók ingyenessé tétele sem oldana meg semmit. Az ingyenes abortusz lehetőségét többnyire a 16 és 24 között teherbe esett, védekezést hanyagságból vagy felelőtlenségből kerülő emberek használnák ki. Nem nagy összeg a 30 rugó. Teremtsék elő!
49/120 anonim válasza:
Honnan is teremtse elő az a 16 éves azt a 30 rugót?
50/120 anonim válasza:
Álljon az anyja elé a pasijával, aztán a pasija anyja elé, szintén a pasijával, aki addigra már hajnalonként újságkihordó melót keresett magának, például. Más is csinálta, menni fog neki is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!