Laparoszkópós "drilling" kezelést támogatja a tb? Hol csinálnak ilyet?
PCOS vagyok, és most olvastam róla, hogy hármas kezelésen túl ez is létezik, mint megoldás. Az orvosom sosem említette.
Gyógyszert nem szedek, de a diéta és a sport hatására nagyon sokat javult az inzulinom, lefogytam, és rendszeres, szabályos menstruációm van.
Márciusban letudtam az 5. sikertelen inszemet, a következő a lombik lenne, amit semmiképp sem szeretnénk a férjemmel.
Mennyibe kerül nem tb alapon a dolog? Nyugat-Magyarországon élek.
elavult kezelés, de én is éppen ezen gondolkodom, hogy szóba hozom. semmi más nem használ, veszítenivalóm már nincs.
ha szabályos ciklusod, peteérésed van, akkor amúgy felesleges, mert pont azt a célt szolkálja, hogy a petefészek falának kilyuggatásával segít kiszabadulni a petesejtnek.
Mikor beszélhetünk arról, hogy "rendbe van téve"? Mi a rendbetétel mércéje? Inzulin rendben van, nincs súlyfelesleg, szabályos, rendszeres a ciklus?
Én olyan javulást produkáltam, hogy nem hitték el, hogy nem szedtem gyógyszert. Másnak a gyógyszer összekuszált mindent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!