Laparoszkópós "drilling" kezelést támogatja a tb? Hol csinálnak ilyet?
PCOS vagyok, és most olvastam róla, hogy hármas kezelésen túl ez is létezik, mint megoldás. Az orvosom sosem említette.
Gyógyszert nem szedek, de a diéta és a sport hatására nagyon sokat javult az inzulinom, lefogytam, és rendszeres, szabályos menstruációm van.
Márciusban letudtam az 5. sikertelen inszemet, a következő a lombik lenne, amit semmiképp sem szeretnénk a férjemmel.
Mennyibe kerül nem tb alapon a dolog? Nyugat-Magyarországon élek.
Írtam a kérdés leírásában is...
Nem tudtam, hogy konkrétan csak azoknak segít a drilling, akiknek ciklusuk sincs. Logikusnak tűnt, hogy a kéreg a növekvő petesejteknek is útban van, nem tud megfelelőre nőni, vagy ilyesmi.
Szia! Nekem Július végén végeztek el a soproni kórházban. Azóta sem jön a baba de a laparral fény derült egy pici endometriózisra,amit azonnal leégetett,cisztákat is eltávolított és átjárhatóságit is csinált.
Ettől függetlenül gondolkodom az orvos váltáson mert sztem hanyagul áll hozzá a dolgaimhoz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!