Laparoszkópós "drilling" kezelést támogatja a tb? Hol csinálnak ilyet?

Figyelt kérdés

PCOS vagyok, és most olvastam róla, hogy hármas kezelésen túl ez is létezik, mint megoldás. Az orvosom sosem említette.

Gyógyszert nem szedek, de a diéta és a sport hatására nagyon sokat javult az inzulinom, lefogytam, és rendszeres, szabályos menstruációm van.

Márciusban letudtam az 5. sikertelen inszemet, a következő a lombik lenne, amit semmiképp sem szeretnénk a férjemmel.

Mennyibe kerül nem tb alapon a dolog? Nyugat-Magyarországon élek.

2017. okt. 3. 19:24
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Írtam a kérdés leírásában is...

Nem tudtam, hogy konkrétan csak azoknak segít a drilling, akiknek ciklusuk sincs. Logikusnak tűnt, hogy a kéreg a növekvő petesejteknek is útban van, nem tud megfelelőre nőni, vagy ilyesmi.

2017. okt. 5. 22:58
 12/12 hanga86 ***** válasza:

Szia! Nekem Július végén végeztek el a soproni kórházban. Azóta sem jön a baba de a laparral fény derült egy pici endometriózisra,amit azonnal leégetett,cisztákat is eltávolított és átjárhatóságit is csinált.

Ettől függetlenül gondolkodom az orvos váltáson mert sztem hanyagul áll hozzá a dolgaimhoz...

2017. okt. 15. 14:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!