Az abortuszért miért kell fizetni ráadásul ilyen sokat. Ezt a tb miért nem támogatja? Egyáltalán minek fizetjük ha minden orvosnál fizetni kell?
Butának maradni, meggondolatlannak lenni állampolgári jog.
Gyakorlásának viszont ára van. Ezt kell megfizetni.
Annak a kérdésnek, hogy a még tanuló, vagy munkanélküli, vagy egyéb okból gyermeknevelésre nem alkalmas (pszichiátriai beteg, stb.) nők számára miért nem fizeti a TB 100%-osan a fogamzásgátló eszközöket, lenne értelme.
De ennek? Komolyan, az abortusszal kapcsolatban ez a legnagyobb etikai kérdésed, hogy miért ilyen drága, vagy éppen miért nem ingyenes?
Még annak a kérdésnek is nagyobb a létjogosultsága, hogy a koporsó-temetés miért nem ingyenes.....
Nem támogatja? Valóban?
Egy jóval kisebb kockázattal és anyaghasználattal járó műtét nem támogatottan 90-100 ezer forint, sőt. Ez ahhoz képest lószar összeg.
mindaddig amíg egyes helyeken 1200 ft egy 3 db-os Durex, én meg legutóbb már 9500 Ft-ot fizettem a 3 havi Yasminelle-emért, nem csodálom egyébként, hogy egyeseknek nem fér bele a normális védekezési mód... persze egy összegben 30ezerért elmenni abortuszra sem éri meg. Egyébként nem sok ez szerintem sem, és nem életmentő beavatkozás, ahogy azt hiszem írta itt valaki korábban is, ezért a TB nem állja, megjegyzem, teljesen jogosan (mondom ezt úgy, hogy abszolút nem vagyok ellene).
Az a döbbenet hogy bizonyos fejlettebb országokban ingyenes a tabletta pl. Itt meg... Tragédia.
Az osszeg visszaszorito erokent mukodik, inkabb figyelj oda a vedekezesre, mint hogy ennyit kelljen kiadnod abortuszra.
Angliaban elek, itt ingyenes a fog. gatlo, csak recept kell hozza a haziorvostol. Meglepo es felhaborito amekkora osszegeket latok itt a kommenteknel fog. gatlo ara.
Ha rajtam mulna akkor magyarban is ingyenesse tennem a fog. gatlot, az abortusz arat viszont min. duplajara emelnem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!