Az abortuszért miért kell fizetni ráadásul ilyen sokat. Ezt a tb miért nem támogatja? Egyáltalán minek fizetjük ha minden orvosnál fizetni kell?
78 -erre mondom én, hogyha nem hajlandó "megsímulni" akkor haljon éhen vagy fagyjon meg a gyerekével (ha már egyszer dolgozninsem hajlandó), nem tudna meghatni, mert tudom, hogy van akinek tényleg nagyobb szüksége lenne nagyobb mertékű támogatásra. Szerintem erre nincs más módszer. És még mindig csak nyernénk rajta...
Egyébként a szülő-gyerek dologhoz hozzászólva: az is igaz, hogy a gyerek a szülő ellenére meg is tarthatja. Ahhoz miert van joga, hogy ebben önállóan döntsön és ahhoz miért nincs, higy az abortuszt önállóan válassza? Pedig, mivel fiatalkorú a szülőnek még eltartási kötelezettsége is van felette, így a terhesség megtartasával ráerőszakolja az unokát is a családra. Ehhez miért lehet joga, és önálló abortuszhoz miért nem? Furcsa kettősség ez.
#83, mint láthatod a hibaszázalékokból, nem, ez kb ezeknek a módszereknek a természetes hibaszázaléka, ma ennyire képes a tudomány.
Próbáltam arról is statot találni, hogy a nőknek milyen százalékban van 11, 2, vagy 2+ abortusza, de gyanítom, hogy a nagy többségnek az életben 1 van.
Tudom, hogy tavaly 30 439 volt hivatalosan Magyarországon, de ehhez bátran adj hozzá 10% (vagy több) "AB-turizmust". Többek közt pont azért, mert Ausztriában 14 év felett (Romániában 16 év felett) nem kell a szülő, nincsenek kötelező tanácsadások, hosszabb a rendelkezésre álló idő, stb.
Ha a fekete AB-okat hozzáadjuk, ugyanúgy torzul a statisztika, mint ha azokkal számolnánk, akik megtartották, mondjuk gyógyszer mellett.
Fentebb pedig: Az végképp kiesik a perifériámból, hogy azt mondjam, akkor fagyjon meg a gyerekével együtt. Ez nem lehet sem megoldás, sem járulékos kár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!