Csak a tápszert fizeti vissza az egészségpénztár, vagy a junior gyerekitalt is? 15 hósnak már italt szeretnék adni, olcsóbb is, de ha azt nem támogatja a TB, akkor maradunk a tápszernél!
Persze aztan a kolat is fizeti meg a malnaszorpot.
Komolyan az allam finanszirozza a te gyereked???
A saját egészségpénztáradnál kell érdeklődnöd, erre nincs általános válasz, minden pénztár azt vesz fel a támogatott termékek körébe, amit akar. Van, ahol biciklit, matracot, minden füttyfenét el lehet számolni az egészségpénztár nevére kiállított számla ellenében, akkor is, ha mondjuk magában a boltban nem tudod a terméket az EP kártyáddal kifizetni.
Egyébként én se tartom valószínűnek, a tejital már sima élelmiszer inkább, nem tápszer, de én javaslom, hogy kérdezd meg azért a pénztáradat, hátha rugalmasak. De nyugodtan maradhattok a tápszernél is.
Gyógyszertárt kérdezd meg. Másokkal ne törődj. Én meg a szabadidő szép kártya részéből masszázsra járok. És a tápszert,sinlacot meg 90% al irja fel a doki.
Nem gondolom hogy élősködés lenne,mikor párom havonta adózik 100ezer felett és igy is szaros kis 200-at hoz haza két diplomával. Ennyi had járjon már ,mikor a fizetésünk felét majdnem leadóztunk,utába a maradékot költjük ovira,kajára,benzinre,lakhatásra,ergo a többit is leadóztunk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!