Junior tejital kérdés. Mekkora gyereknek adjátok? Melyik márkát? Hányszor iszik belőle egy nap?
Figyelt kérdés
2017. jan. 23. 10:45
1/6 anonim válasza:
2 éves korig adtam Milumil tejitalt (nincs tejérzékeny a családban).
Reggel és este ivott.
2/6 anonim válasza:
15 hónapos kortól 2 éves korig reggel és este azt ivott. Azóta csak este, reggel tejet kap. Most 3,5 éves. Milupat kap. Sokat próbáltunk ki, ez az egy, amivel átalussza az éjszakát.
3/6 anonim válasza:
Beba junior 1. 16 hónapos korától kapja, reggel, este, éjjel.
4/6 anonim válasza:
1-2 éves korig reggel-este 2,5 deci. 2 éves kortól reggel tej (kakaó), este tejital. Általában Milumil, néha Milupa.
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm! 😊
2017. jan. 24. 06:54
6/6 L1lla válasza:
Még csak 13 éves a fiatalabbik gyerekem, de úgy érzem, egy másik generáció vagyok. Minek kellene tejitalt adni a gyereknek? Amíg nem tud enni, addig kapjon anyatejet, és miután már tud enni, lassan csökkentsd a szoptatást, és kapjon emberi ételt. Szerintem ennyi a babatáplálás "titka".
Ne adj neki olyat, ami felnőtt embernek sem egészséges, és aprítsd szét egy kicsit, míg megtanul rendesen rágni. Ennyi.
Babatej? Marketingfogás, hogy a tejport rá tudják sózni a beszart kismamákra... Szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!