Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Ételek bevezetése » Junior tejital kérdés. Mekkora...

Junior tejital kérdés. Mekkora gyereknek adjátok? Melyik márkát? Hányszor iszik belőle egy nap?

Figyelt kérdés
2017. jan. 23. 10:45
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

2 éves korig adtam Milumil tejitalt (nincs tejérzékeny a családban).

Reggel és este ivott.

2017. jan. 23. 10:48
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
15 hónapos kortól 2 éves korig reggel és este azt ivott. Azóta csak este, reggel tejet kap. Most 3,5 éves. Milupat kap. Sokat próbáltunk ki, ez az egy, amivel átalussza az éjszakát.
2017. jan. 23. 10:58
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Beba junior 1. 16 hónapos korától kapja, reggel, este, éjjel.
2017. jan. 23. 11:36
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
1-2 éves korig reggel-este 2,5 deci. 2 éves kortól reggel tej (kakaó), este tejital. Általában Milumil, néha Milupa.
2017. jan. 23. 13:40
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm! 😊
2017. jan. 24. 06:54
 6/6 L1lla ***** válasza:
52%

Még csak 13 éves a fiatalabbik gyerekem, de úgy érzem, egy másik generáció vagyok. Minek kellene tejitalt adni a gyereknek? Amíg nem tud enni, addig kapjon anyatejet, és miután már tud enni, lassan csökkentsd a szoptatást, és kapjon emberi ételt. Szerintem ennyi a babatáplálás "titka".

Ne adj neki olyat, ami felnőtt embernek sem egészséges, és aprítsd szét egy kicsit, míg megtanul rendesen rágni. Ennyi.

Babatej? Marketingfogás, hogy a tejport rá tudják sózni a beszart kismamákra... Szerintem.

2017. jan. 24. 16:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!