Akik szerint hasznos a tehéntej a gyereknek, az mivel bizonyítja?
Mert a tápszer, tejital kifejezetten korcsoport szerint babáknak készül, a tehéntej ugye nem.
Két tábor van, és én arra vagyok kíváncsi, hogy aki "tápszerellenes", mert az olyan mű izé, az mivel indokolja, hogy a tej jobb választás?
Én 1 éves kora óta reggelre tejet adok neki. Este junior italt kap - vagyis tápszert.
Szóval én egyik táborban sem vagyok.
Simán adok neki tejet mindenfél ellenérzés nélkül.
Hasznos...? Van benne sok minden, ami szerintem kell a gyereknek. Nem lehet úgy felnevelni egy gyereket, h ne kapjon az égvilágon semmit, ami teljesen hétköznapi dolog, mint pl a tej.
Itt egy cikk pl:
Minek ezt bizonyítani?
Ha nem fosik tőle, akkor ihatja.
Nem vagyok tejellenes.
De mivel a férjem nem bírja, én meg nem iszok, ezért vonakodok bevezetni. Azaz nem az, hogy bevezetni, mert ok, ismerje meg a gyerek ezt is, de minden reggel-este csak ezt adni? Valahogy én a tejitalban jobban bízok, mert abban tudom, mi van, és az szigorúan ellenőrzött.
Nem is tartunk itthon, kb havi 3 tégladobozos fogy el most.
Ennek a kérdésnek a válaszai ihlették a kérdésem.
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__etelek..
És aki ennyire mű ellenes, az nem is szed semmi vitamint? Az homeopátiát használ betegség esetén (mert az természetes), nem pedig gyógyszert (mert az is mű)?
Szóval csak érdekel a "másik oldal".
Gyerekkoromban azt szajkózták, hogy a tej élet, erő, egészség, a tojás méreg, a zsír méreg, a margarin = egészség. Felnőtt koromra a tej, a margarin lett méreg, a tojás, a zsír meg egészséges. Azóta én fenntartással fogadom a végletes irányzatokat.
Vegyes, mértékletes táplálkozásból nagy baj nem lehet szerintem, ez igaz a kicsikre is a rájuk vonatkozó alapszabályok betartásával. Mikor, mit, hogy lehet bevezetni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!