Akik szerint hasznos a tehéntej a gyereknek, az mivel bizonyítja?
Mert a tápszer, tejital kifejezetten korcsoport szerint babáknak készül, a tehéntej ugye nem.
Két tábor van, és én arra vagyok kíváncsi, hogy aki "tápszerellenes", mert az olyan mű izé, az mivel indokolja, hogy a tej jobb választás?
Tápszert adtam, tejitalt sosem, mert én magam is nagyon szeretem a tejet. Nekem az a természetes, nem a tejital. A tégladobozosat mondjuk nem iszom meg, mert nekem az nem tej. A férjem sem iszik tejet, mert nem szereti, de valahogy neki is természetes volt, hogy tejet kap majd a pici egy éves kora után. Nem okozott nála semmi gondot szerencsére.
Szedünk gyógyszert, ha kell, és homeopátiát is alkalmazunk. Nem vagyunk annyira végletesek, hogy valamit élből elutasította. Nyilván megvannak a számunkra természetes dolgok (tejital helyett tej vagy bébiétel helyett én főzök), de különbözőek vagyunk, mindenki úgy csinálja, ahogy neki megfelel.
Csak most használjuk a tégladobozost itthon. Ha a fiam is kap majd tejet, neki veszünk friss tehéntejet inni.
Akkor átfogalmazom a kérdést: Hasznosabb a tej a gyereknek (friss tehéntej), mint a tejital? Miben?
Mert anyósommal is vita van ezen, miért tejitalt adok, miért nem tejet... (de túlzottan nem érdekel, mit mond)
Nálunk bevált a tejital, szereti is a fiam, (szerencsére meg is tehetjük, hogy megvesszük), akkor miért lenne fontos neki tejet adnom?
Valóban tejalapú a tápszer is, de teljesen megváltoztatják a tej összetevőit, nem is mindegyik van a tápszerben.
Tehát azért nem ugyanaz.
Mint ahogy a laktózmentes tej is tej, mégis laktózmentes...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!