Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Az abortuszért miért kell...

Az abortuszért miért kell fizetni ráadásul ilyen sokat. Ezt a tb miért nem támogatja? Egyáltalán minek fizetjük ha minden orvosnál fizetni kell?

Figyelt kérdés
2017. dec. 13. 00:48
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/120 anonim ***** válasza:
42%

Lassan már a seggfeltöltést is tegyék ingyenessé?

Akinek meg az élete van veszélyben, szenved a csóró eü. miatt.

Persze, csakis ez legyen ingyenes... Aki b..zni tud, annak legyen egy abortuszra való tartaléka. Nem kell széttenni a lábakat, ha ennyi pénzt sem tudsz félretenni.

2017. dec. 14. 08:23
 22/120 anonim ***** válasza:
25%

Utolsó, aztán egy tanuló például MIBŐL tegyen félre szerinted? Vagy egy GYES-en lévő?

Én ingyenessé tenném a saját keresettel nem rendelkezők számára a fogamzásgátlót is, meg az abortuszt is... viszont sem a pártoknak, sem az egyházaknak nem adnék egy büdös vasat se a közpénzből, tartsák el őket a követőik, tagjaik.

2017. dec. 14. 10:16
 23/120 anonim ***** válasza:
34%
Persze, ingyenessé egy műtétet, ami nem életmentő beavatkozás csak azért, mert óvszer helyett nagyvadászt meg fesztiválkarszalagot vett. Birka! Ne etessen már meg senki azzal, hogy egy 10 darabos DM-es, 900 Ft-os óvszerre nem telik!
2017. dec. 14. 10:24
 24/120 anonim ***** válasza:
16%
Az pedig a másik, hogy közpénzből egyházak nem kapnak, ez tévhit. Az 1945 és 1949 között az egyházaktól elvett, és azóta állami célokra használt ingatlanokat (mert mindent nem kaptak vissza) bérli az állam egy, a kilencvenes évek elején kötött megállapodás alapján. Ebből, meg adó 1%-okból, meg adományokból működik, komoly vatikáni segítséggel. Nem azért nem tudnak orrba-szájba dugni a tizenévesek, utána meg ingyen dolgoztatni a műtőasztalon a sebészeket, mert az egyházat dotálják!
2017. dec. 14. 10:27
 25/120 anonim ***** válasza:
28%

#23, a legtöbb nem életmentő beavatkozás is kvázi ingyenes, bármilyen megdöbbentő ez a számodra, ezért fizetjük a TB-t. Ugye az se életmentő, hogy a háziorvos ellátja a hörghurutot, az se, ha a fülész kimossa a fület, az se, ha a szemész felírja a szemüveget, az se, ha a nőgyógyász kezeli a hüvelygombát.

Másfelől miből is tud félretenni akinek nincs saját keresete???

2017. dec. 14. 10:30
 26/120 anonim ***** válasza:
35%
#24 egy pénzt vagy ide teszel, vagy oda, én azt írtam le, hogy én mire adnék, és kontra mire nem. (a Vatikánnak meg csak egy egyházzal van dolga az egyházAK közül...)
2017. dec. 14. 10:33
 27/120 anonim ***** válasza:
65%
A szövődményes hörghurut életveszélyt okozhat, a hüvelygomba terméketlenséget, a fül begyulladhat és siketséget is okozhat, a szemüveg meg azért kell, hogy ne koccold le az oszlopot. Különbséget kell tenni a beavatkozások között. És igen, a rostán kiesik az abortusz, mert a fentiekkel ellentétben EGYÉRTELMŰEN megelőzhető. És ismétlem, ne beszélje nekem be senki, hogy egy pár nem bír 900-at összekunyerálni.
2017. dec. 14. 10:36
 28/120 anonim ***** válasza:
0%
26 - de erre nem adsz. Az állam, ha egy volt egyházi ingatlanban irodát üzemeltet, visszabérli, mint bármelyik ország bármelyik piacán. Vagy arra adnál, hogy az egyház kitegye az irodát, és újat építene az állam a pénzedből?
2017. dec. 14. 10:38
 29/120 anonim ***** válasza:
34%
#27, még mindig nincs 100%-os fogamzásgátlás, úgyhogy NEM, NEM előzhető meg egyértelműen. Gondoltam szólok. Egyfelől. Másfelől ilyen alapon a kövér ember szívbaját, a dohányos hörghurutját meg még 6 millió egyéb dolgot se kellene biztosítási alapon kezelni szerinted.
2017. dec. 14. 10:42
 30/120 anonim ***** válasza:
45%

#28 "26 - de erre nem adsz." - vesd össze:

[link]

(és ezt egy egyház írja, nem én. 121 milliárdból nem Magyarország, de egész Európa összes AB-át ingyenessé lehetne tenni...)

2017. dec. 14. 10:46
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!