Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Jobb, ha nem beszélek arról a...

Jobb, ha nem beszélek arról a barátomnak, hogy terhes vagyok?

Figyelt kérdés

Jelenleg építjük újra a kapcsolatunkat, volt közöttünk egy hosszabb szünet és azalatt találkozgattam valakivel, akivel ő is jóban van.

Erről nem kérek véleményt, összezavarodtam, haragudtam a barátomra és fogalmam sem volt, mit teszek.

Viszont terhes lettem és nem tudom, hogy elmondjam-e a barátomnak, vagy ne. Hiszen semmiképpen nem akarom megtartani, tőle sem várnám el, hogy más gyerekét nevelgesse és tényleg tiszta lappal indítottunk most. Nem akarom ezt tönkretenni azzal, hogy elmondom neki... Viszont ott van az is, hogy megbeszéltük, hogy mostantól nincs több titok és elhallgatás. Csak akkor még nem tudtam, hogy ez fog történni.

2017. nov. 27. 18:56
1 2 3 4 5 6
 51/51 anonim ***** válasza:
Mi kett veletek?
2018. jan. 17. 00:56
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!