Hogy mondjam el a barátomnak, hogy terhes vagyok?
Figyelt kérdés
Nem akarom idegeséteni, de ettől nagyon ideges lenne.. Most fog érettségizni és nem akarom, hogy emiatt ne sikerüljön neki. Am védekeztünk, komoly kapcsink van:)2016. okt. 23. 20:10
1/15 anonim válasza:
Ettol meg vállalnia kell a felelőssèget, az a dolga...
2/15 anonim válasza:
A masik meg az h majusig van mèg 7-8hònap..ez a problema vagy nem problema pedig lassan lezajlik, par napig lesz a legzaklatottabb, azután lenyugszik
3/15 anonim válasza:
Anyudéknak kellene elmondani először...
4/15 anonim válasza:
Komoly kapcsi...beszabehu!
Rettentő komoly lehet, ha nem tudod, hogy mondd el neki, hogy terhes vagy.
5/15 anonim válasza:
A "kapcsi" tényleg nagyon komolyan hangzik...
2 szóval el lehet mondani: terhes vagyok.
Nincs ezen mit ragozni.
Bár ha vele védekeztél akkor az miatt már ideges lehet akivel nem, hiszen valahogy csak terhes lettél
6/15 anonim válasza:
A lenyege ugyanaz kèt szò.. terhes vagyok!
7/15 anonim válasza:
" Am védekeztünk, komoly kapcsink van:)"
Hát...a kapcsi és a mosolyjel után kétséges a "kapcsi" komolysága!
És mondd drágám,te nem vagy ideges,hogy ezek szerint védekezés mellett terhes lettél??
9/15 anonim válasza:
Aki képes leírni az "am" betűsort, kérem, az emberiség érdekében ne szaporodjon.
Komoly kapcsi..Anyádat.
10/15 anonim válasza:
Kedves kérdező. Aki védekezik normálisan az nem esik teherbe!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!