A ciklusom 26. napján megengedtem a barátomnak, hogy gumi nélkül legyen bennem és most egy hete késik a menstruációm. Terhes lehetek?
Figyelt kérdés
Már több,mint fél éve élünk nemi életet es felvetült a fogamzásgátló szedésének a gondolata,de én ki akartam próbálni egyszer picit gumi nélkül,hogy mindketten érezzük a különbséget. Ez a próbákozásunk kb 1-2percig tartott utána gumit használtunk és nem is élvezett el. Amitől tartok,hogy a ciklusom az utóbbi három hónapban a 28-31nap helyett 32-35napra ugrott...szóval nem tudom mennyire volt veszélytelen ez az egész. Tudom,hogy felelőtlenek voltunk. Előre is köszönöm a válaszokat!2017. okt. 1. 09:26
1/8 anonim válasza:
nem volt veszélytelen
Lehetsz terhes az előváladékától is, ritka, de van rá esély, mivel ha hosszabbak a ciklusaid, peteérésed is később van
3/8 anonim válasza:
Ki akartad próbálni gratulálok. Majd azt is kipróbálhatod milyen gyereket szülni. Mikor fogják már fel az emberek hogy ez nem egy új kaja amit kipróbálsz. Emberi életekkel játszotok ébresztő
5/8 anonim válasza:
És nem lett volna nagyobb értelme fogamzàsgàtló mellett kipróbàlni milyen érzés?
Most kipróbàlhatod milyen a következő menstruàciódig aggódni, hogy beleesel e abba a kis szàzalékba, akiknek ennyiből is sikerül.
6/8 anonim válasza:
Igen, simán. Amúgy meg arra nem gondoltatok, hogy miután elkezded szedni a fogamzásgátlót, akkor is ráértek kipróbálni milyen gumi nélkül?
De nem is értem miért nem csináltál tesztet egy hetes késésnél?
7/8 A kérdező kommentje:
Teljesen igazatok van. Ha holnapig nem jön meg,akkor tesztelek.
2017. okt. 2. 10:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!