Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A menstruaciom alatt szabad a szex gumival?
Fogékonyabbak a nők ilyenkor bármiféle fertőzésre. Mensi alatt nem szexelnék.Mondjuk ehhez szerintem kell gyomor.
Én nő vagyok,de én nem szexelnék mensi közben. Ilyenkor pl a hüvelyem is érzékenyebb és görcsöl a hasam.Meg a fertőzések veszélyes is nagyobb.Na meg utána lehet takarítani rendesen,csupa vér minden. De aki perverz :D
"nyitva van a méhszájad" Csak abban az esetben ha kacsacsörü méhszájrol van szo! Hápog! (Ekkora hülyeséget???)
Nyugodtan szexelj ha kivánod. Gumival föleg. De nyugodtan gumi nélkül is lehet.
Dehogy is nem! Bizony hogy nyitva marad.
Fogadok ez is egy hülye kisfiú okoskodása, aki semmit sem tud.
Na figyelj #4! A kishugom most 8 és embertant veszik. Kölcsön kértem tőle csak is a te kedvedért.
,,A lányoknak a menstruáció idején nem csak szabad, de kell is mosakodniuk a nemiszervek környékén, de nem szabad kád vízben ülve fürdeni, mert ilyenkor a méh szája kicsit nyitva van, így a fertőző baktériumok könnyebben bejuthatnak a belső nemi szervekbe."
Nos én ezt tudtam, de gondoltam begépelem neked hátha hiszel nekünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!