Félek elmondani a barátomnak, hogy terhes vagyok. Mit csináljak?
Nem rég veszítette el az öccsét, gyászol, érthetően labilis.
Én pedig nem tudom hogy hogy reagálna. Talán segítene neki, ha tudná, hogy itt van egy kis élet... de az is lehet, hogy csak még jobban összekuszálná a dolgokat és rosszabb lenne tőle.
Mindenkepp mondd el Neki, sokkal rosszabbha megtudja titkolod. Jogosan is haragudna meg.
Nade mert felsz? Felsz Tole? Nem ertem.. ketten hoztatok ossze!
Együtt élünk és szokott utalásokat tenni arra, hogy ő meg én örökké, tehát mondhatni igen együtt tervezzük leélni. De erősen karrierista, még nem volt szó gyerekvállalásról és semmi hasonló dologról.
Szeretném ezt a babát, mert nagyon szeretem őt is, de annyira rossz az időzítés.
Normális esetben azt gondolnám, hogy csodát tehetne vele ez a hír így az öccse elvesztése után, de olyan furcsa mostanában, valahogy nem önmaga. Segítem, ahol tudom, éreztetem vele hogy mellette vagyok, tudom mennyit jelentett neki a testvére, de néha úgy érzem, biztonságosabb elkerülni...
Én is igy latom de annyival konnyebb lenne homokba dugni a fejem. De már eleg ideje kattogok rajta, ma este beszélek vele.
Bántani csak nem fog :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!