Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Jobb, ha nem beszélek arról a...

Jobb, ha nem beszélek arról a barátomnak, hogy terhes vagyok?

Figyelt kérdés

Jelenleg építjük újra a kapcsolatunkat, volt közöttünk egy hosszabb szünet és azalatt találkozgattam valakivel, akivel ő is jóban van.

Erről nem kérek véleményt, összezavarodtam, haragudtam a barátomra és fogalmam sem volt, mit teszek.

Viszont terhes lettem és nem tudom, hogy elmondjam-e a barátomnak, vagy ne. Hiszen semmiképpen nem akarom megtartani, tőle sem várnám el, hogy más gyerekét nevelgesse és tényleg tiszta lappal indítottunk most. Nem akarom ezt tönkretenni azzal, hogy elmondom neki... Viszont ott van az is, hogy megbeszéltük, hogy mostantól nincs több titok és elhallgatás. Csak akkor még nem tudtam, hogy ez fog történni.

2017. nov. 27. 18:56
1 2 3 4 5 6
 31/51 anonim ***** válasza:
89%

Rendben. Teljesen megértelek,sok sikert majd, és beszélj a barátoddal, mond el neki szerintem! Így bűntudatot se lesz, tiszta lappal kezditek ha ugyvan.

De ha nem marad veled, akkor se szomorkodj, majd lesz más.

Na látjátok, le tudta írni és így mellette állok, igazat adok neki! Így hogy magát nézi, megértem!

2017. nov. 28. 15:23
 32/51 anonim válasza:
72%
Hát szerintem otthagyna ha megtudná...de nem ismerem
2017. nov. 28. 17:35
 33/51 anonim ***** válasza:
84%

Kedves Kérdező, ha amúgy is külföld a terved, gondolom szeptembertől, akkor ez eldöntött ügy, mármint, hogy a barátod is így tervezi-e, hogy szeptembertől külföld vagy sem?

sok szerencsét kívánok, bárhogy dönts, legyen úgy jó.

2017. nov. 28. 17:50
 34/51 anonim ***** válasza:
55%
Itt inkább az lett volna az informatív visszakérdezés, hogy a srác mennyi idős... ha szintén 18 körül, akkor jó eséllyel tényleg nem fogja tudni elfogadni, mert még eléggé fekete-fehérben gondolkodik. (én is magas fokon űztem a féltékenykedést anno 18 évesen:)) Ha inkább 24-25 fele közelít, akkor meg jó eséllyel elfogadja, és méltányolja az őszinteséget.
2017. nov. 28. 20:52
 35/51 anonim ***** válasza:
0%
Az a valaki tudja, hogy terhes lettél? Ha igen és megratod a babát, akkor az úgyis ki fog derülni, ha nem tudja az a jobbik eset. Ha ezt elmondod a barátodnak, szerintem biztosan ott fog hagyni. Viszont, ha mindkettőtöknek komolyak a szándékai a másik felé és tiszta szívből szeretitek egymást, akkor tartsd meg a babát úgy, mintha a közös babátok lenne.. Így talán nem sérül meg senki. Titeket összeköt a baba, akit fel tudtok nevelni szeretetben.. Ő pedig élhet egy boldog életet, amit megérdemel...
2017. nov. 29. 23:45
 36/51 anonim ***** válasza:
55%
#35, ahogy elnézem, a Kérdező tisztességes ember, és nem egy "kakukkfióka-neveltetésben" hajtó utolsó jellemtelen, gerinctelen senkiházi csaló... van ennél még lejjebb is???
2017. nov. 29. 23:55
 37/51 anonim ***** válasza:
68%

"Viszont, ha mindkettőtöknek komolyak a szándékai a másik felé és tiszta szívből szeretitek egymást, akkor tartsd meg a babát úgy, mintha a közös babátok lenne.. Így talán nem sérül meg senki. " - ki nem sérül te szerencsecsomag? Az, akinek innentől az élete a hazudozásról fog szólni évtizedekig, és a lebukástól való rettegésről, vagy az, akinek a tiszta szívből való szerelmét úgy "hálálják meg", hogy csalást követnek el ellene, tévedésben tartják és fosztogatják? Ilyen sorsot akarsz nekik:

https://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ke..

Esküszöm, nem százas, aki ilyen aljasságot képes tanácsolni bárkinek...

2017. nov. 30. 11:32
 38/51 A kérdező kommentje:

Nem akarok gyereket 18 évesen.

Fogalmam sincs, ezt miért ilyen bonyolult megérteni... Akkor sem tartanám meg, ha a barátomé lenne.

2017. nov. 30. 12:44
 39/51 anonim ***** válasza:
84%
33. vok: megértjük. de ezt nem írtad ki, ezért ment kissé félre időnként a hsz. Nyilván, sokmindenhez semmi közünk, de ha hátteret is írnak a Kérdezők, akkor jobban tudunk ötletet, bátorítást, stb. adni.
2017. nov. 30. 18:21
 40/51 anonim ***** válasza:
18%
Kérdező (#38) és eldöntötted már, hogy beszélsz-e a barátoddal a terhességről, vagy nem?
2017. nov. 30. 18:53
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!