Jobb, ha nem beszélek arról a barátomnak, hogy terhes vagyok?
Jelenleg építjük újra a kapcsolatunkat, volt közöttünk egy hosszabb szünet és azalatt találkozgattam valakivel, akivel ő is jóban van.
Erről nem kérek véleményt, összezavarodtam, haragudtam a barátomra és fogalmam sem volt, mit teszek.
Viszont terhes lettem és nem tudom, hogy elmondjam-e a barátomnak, vagy ne. Hiszen semmiképpen nem akarom megtartani, tőle sem várnám el, hogy más gyerekét nevelgesse és tényleg tiszta lappal indítottunk most. Nem akarom ezt tönkretenni azzal, hogy elmondom neki... Viszont ott van az is, hogy megbeszéltük, hogy mostantól nincs több titok és elhallgatás. Csak akkor még nem tudtam, hogy ez fog történni.
Rendben. Teljesen megértelek,sok sikert majd, és beszélj a barátoddal, mond el neki szerintem! Így bűntudatot se lesz, tiszta lappal kezditek ha ugyvan.
De ha nem marad veled, akkor se szomorkodj, majd lesz más.
Na látjátok, le tudta írni és így mellette állok, igazat adok neki! Így hogy magát nézi, megértem!
Kedves Kérdező, ha amúgy is külföld a terved, gondolom szeptembertől, akkor ez eldöntött ügy, mármint, hogy a barátod is így tervezi-e, hogy szeptembertől külföld vagy sem?
sok szerencsét kívánok, bárhogy dönts, legyen úgy jó.
"Viszont, ha mindkettőtöknek komolyak a szándékai a másik felé és tiszta szívből szeretitek egymást, akkor tartsd meg a babát úgy, mintha a közös babátok lenne.. Így talán nem sérül meg senki. " - ki nem sérül te szerencsecsomag? Az, akinek innentől az élete a hazudozásról fog szólni évtizedekig, és a lebukástól való rettegésről, vagy az, akinek a tiszta szívből való szerelmét úgy "hálálják meg", hogy csalást követnek el ellene, tévedésben tartják és fosztogatják? Ilyen sorsot akarsz nekik:
https://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ke..
Esküszöm, nem százas, aki ilyen aljasságot képes tanácsolni bárkinek...
Nem akarok gyereket 18 évesen.
Fogalmam sincs, ezt miért ilyen bonyolult megérteni... Akkor sem tartanám meg, ha a barátomé lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!