Jobb, ha nem beszélek arról a barátomnak, hogy terhes vagyok?
Jelenleg építjük újra a kapcsolatunkat, volt közöttünk egy hosszabb szünet és azalatt találkozgattam valakivel, akivel ő is jóban van.
Erről nem kérek véleményt, összezavarodtam, haragudtam a barátomra és fogalmam sem volt, mit teszek.
Viszont terhes lettem és nem tudom, hogy elmondjam-e a barátomnak, vagy ne. Hiszen semmiképpen nem akarom megtartani, tőle sem várnám el, hogy más gyerekét nevelgesse és tényleg tiszta lappal indítottunk most. Nem akarom ezt tönkretenni azzal, hogy elmondom neki... Viszont ott van az is, hogy megbeszéltük, hogy mostantól nincs több titok és elhallgatás. Csak akkor még nem tudtam, hogy ez fog történni.
Amiről nem tud rajtad kívül senki az gyakorlatilag nem létezik. Én még olyan pasit nem láttam, akit a párja terhes kiskönyve érdekelt volna...
Ha úgy döntesz, hogy magadban tartod, akkor viszont tényleg örökre maradjon titok. Rohadt egy helyzet ez, ahol nincs jó döntés. Nem életszerű, hogy Géza valaha látni akarna azom után, hogy kapcsolatotok szünetében még terhes is lettél Bélától, akit ráadásul ismer is...
Megkérdeztem tőle miért nem akarja, és hogy hány éves is! Szerintem azt kérdezek én is amit akarok.
De így hogy leírta 18eves így már értem. De nem gondoltam hogy ilyen fiatal.
Jajj tényleg “csak” ennyit kérdeztel?? Akkor olvasd már vissza a kis irományodat...! Szuld meg, hisz te jövőbe látsz és tudod, hogy nem fogja megbánni, így a te gyereked, ilyen csöppség, olyan kis élet... Tipikus üres szentbeszed, amit az összes magzat mániás elregél minden kérdésnél, mit sem törődve azzal, hogy a kérdező már eldöntötte mit fog csinálni....
És ha nem tűnt volna fel ez egy KERDES, amire VÁLASZOLNI kell és nem újabb értelmetlen kérdéseket feltenni rá!
Kedves válaszolók!
Azzal semmire nem megy a Kérdező, meg ti sem, ha a Kérdezőt vagy egymást alázzátok. Kedves Kérdező, írtam privit "hasonló cipőben" témában...
15. vok: kösz, hogy írtad, hogy 18 vagy, én is kissé idősebbnek gondoltalak.
Most már csak az a kérdés, hogy előbb az abortusz és utána beszélsz a pároddal vagy fordítva? Húú, nem tudom, talán az tud javasolni megoldást, aki priviben írt Neked.
De mindenképpen mondd meg, hogy terhes vagy/voltál, mert úgyis kiderül egyszer és később rosszabb lesz. Ha elhagy, hát elhagy, majd jön másik Neked is és neki is. Nem tudhatod, hogy ez később hogy fog kihatni a közös életetekre, lehet, hogy 5 év múlva fog "eljutni a tudatáig", hogy mi történt kettőtök között, lehet, akkor már lesz közös gyereketek. Ne tartsd magadba, jobb lesz kimondva!
Mindenkinek van saját véleménye, mint nekem is és leírtam!
És amúgy tényleg, elsőnek elakarod mondani vagy elvetetni??
Ja, és kedves válaszolok! Nem vagyok annyira a terhesség mellett, de ne csak azért akarja elvetetni mert mástól van és nem a barátjától.
Az a gond, manapság csinálnak valami olyat amit nem akartak és elrontják, és utána meg sirankoznak, megbanjak.
Nem az én dolgom, nem ismerem... de az a baj hogy ezek szerint nincs akivel megtudná beszélni, aki ismeri és tudja milyen és hogy hogyan viselné meg.
Oké hogy 18eves, hülyeséget csinált és ez van...de ezt át kell gondolnia, mert ha nem marad vele a barátja, és elveteti lehet meg fogja bánni.
Szerintem, ennyi évesen nem kellett volna ezt csinálnia, de ez ne egy perces kérdés legyen nála, mert lehet hogy a jövőjére nézve nem lesz jó döntés.
A lényeg, gondolja át!! Hiába ilyen fiatal, ez nem egy perces kérdés.
ES KERDEZO: senki sincs akivel megtudnád beszélni, tanácsot tudnál kérni, vagy csak szimplán elmondja a véleményét mert ismer már annyira hogy gondolja hogyan viselned?
Szülők, barát??
Neked egy olyan személy kéne!!! Mert mi hiába írunk akármit is, nem ismerünk!!
Oké, hogy eldontotted..csak magadat nézd, ne mást! És ne úgy döntsd, hogy megband, és rá menjen a jövődre!!!
Ez ugyan úgy a megtartas, és az elvetetéshez is irom!!!
És szerintem elsőnek beszélj a barátoddal, utána csináld az abortuszt!
Amúgy hova valósi vagy??
Csak magamat nézem és a jövőmet.
Tavasszal érettségizem, utána esélyes, hogy külföldön fogok továbbtanulni. Céljaim és terveim vannak, amiket egy gyerek mellett nem tudnék megvalósítani (vagyis de, rengeteg küzdelemmel és lemondással).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!