Jobb, ha nem beszélek arról a barátomnak, hogy terhes vagyok?
Jelenleg építjük újra a kapcsolatunkat, volt közöttünk egy hosszabb szünet és azalatt találkozgattam valakivel, akivel ő is jóban van.
Erről nem kérek véleményt, összezavarodtam, haragudtam a barátomra és fogalmam sem volt, mit teszek.
Viszont terhes lettem és nem tudom, hogy elmondjam-e a barátomnak, vagy ne. Hiszen semmiképpen nem akarom megtartani, tőle sem várnám el, hogy más gyerekét nevelgesse és tényleg tiszta lappal indítottunk most. Nem akarom ezt tönkretenni azzal, hogy elmondom neki... Viszont ott van az is, hogy megbeszéltük, hogy mostantól nincs több titok és elhallgatás. Csak akkor még nem tudtam, hogy ez fog történni.
Arról tud a párod, hogy ameddig külön voltatok neked volt más?
Ha tud róla akkor ezt is elmondhatod.
Ráadásul valaki írta, tényleg nem tudod el titkolni sokáig.
Á dehogy, el ne mondd neki! Elvégre most akartok tiszta lappal indulni, az meg tök oké, hogy hazugsággal kezdesz egy "új " kapcsolatot. Ja, csak vicceltem.
A gyereked életéről már ne is beszéljünk.
Ha a pasinak van egy csepp esze, két lábbal rúg ki a p-betűsbe. Mindkét oknál fogva.
mondd el neki, ez a legtisztább lap. Ha lelép, akkor legalább soha a büddencs életbe nem fog Neked szemrehányást tenni. Ha eltitkolod, előbb-utóbb kiderül, lehet úgy, ahogy korábban írták, kiskönyv, lehet, hogy máshogy. Nem tudjuk, hogy meddig jutottatok el az új életetekkel, de megint hazudni... Ráadásul ő is ismeri a palit. A sráctól is megtudhatja, hogy együtt voltatok, még ha a gyerekről nem is szóltál neki.
Menj el abortuszra, ha így döntöttél, de szólj a jelenlegi párodnak, hogy mi a helyzet. Az meg, hogy nem kéred, hogy ő nevelgesse más gyerekét, ezt majd ő eldönti. A lényeg, hogy beszéljetek!
Miért nem akarod megtartani? A te gyermeked akkor is! Szerintem adj életét annak a csoppsegnek, nem fogod megbánni!! Egy élet van benned, a te kicsiked!
Ha már akkor "butuska" voltál, most ne legyél!!!
(nem rossz indulatbol a butuska szó)
Hány évesek vagytok amúgy?
Remélem át gondolod, és nem csinálsz hülyeséget!!
A kérdésre meg a válasz, mond el és lesz ami lesz.
Kezeltetned neked kéne magad! Rendben, nyilván most írsz ide először, csak érdekes módon mindig megjelenik egy 57%-os magzatfanatikus minden kérdésnél, de mindegy, tekintsünk el ettől. DE normális módon is meg lehet fogalmazni egy “véleményt” és szerintem a kutyát nem érdekli, hogy neked kéne-e abortuszos csaj és hogy szerinted gerinctelen az, aki lefekszik egy sráccal, amikor épp SENKIVEL nincs egyutt! De ez a magánügyed. Nem kell mindenáron megpiszkalni az embert!!
87%-os te is ugyanúgy megtanulhatnal kérdést értelmezni és arra valaszolni!! Nem az a kérdés h megtartsa-e vagy sem! A kérdező már DÖNTÖTT! Semmi közöd hogy miért nem akarja megtartani... A lényeg h nem akarja és kész. És az a fejletlen embrió marhára nem a gyereke és nem az ő kicsikéje, picibabaja, csöppsége blabla... Értsetek már meg, h aki NEM AKAR gyereket, az marhára nem úgy gondol rá h jajjj utyuli-putyuli kisbaba, hanem egy megoldandó probléma!! És szerintem ne nyilatkozz a kérdező nevében h biztos nem bánna meg, mert ha ennyire nem akar gyereket, akkor igenis törést okozna az életében, ha rákényszerítenenk a gyereknevelesre!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!