Elég indok a terhességmegszakításra, hogy nagyon elgyötört vagyok, és egyedül maradtam?
5 gyermekem van, egy hónapja költözött el az apuka. Anyagilag nincs problémám, de nem terveztünk több babát, elmúltam 40, lelkileg totál padlón vagyok (babától függetlenül), és persze nagyon szeretem őket, de bele is fáradtam már a gyerekezésbe... Ti hogy döntenének?
7 hetes leszek, amikorra időpontot kaptam, de rettenetesen gyötrődöm...
Kedves Válaszolók!
Köszönöm mindenkinek, aki agresszió és ítélkezés nélkül leírta a véleményét.
Külön köszönöm a válaszolónak, aki sokat gondol rám, nagyon kedves vagy!
A helyzet az, hogy holnap megyek a műtétre, megbékéltem vele, többször átgondoltam, lefuttattam mindkét forgatókönyvet és arra jutottam, amit itt többen is írtak, hogy a meglévő gyermekeim érdekében is a testi és lelki egészségemet is számításba kell vennem, és ez egyszer magamat kell előtérbe helyeznem, amire egész életemben nem volt nagyon példa.
"Teszteltem" is magamat a napokban, újszülött babánál voltam látogatóban, és bevallom, bármilyen kegyetlennek is tűnik, nem érzékenyültem el, hogy nekem is lehetne még egy ilyen kisbabám. Nagyon elfáradtam a gyerekezésbe, imádom őket, nagyon sokat adok nekik, de hogy legyen is miből adni a továbbiakban, különösen így, hogy egyedül vagyok, nem zsigerelhetem ki magam teljesen.
Ez a pici kis emberkezdemény még nem érez, nem érzékel, nincs öntudata, elbúcsúztam tőle és a bocsánatát kértem.
Az, hogy hogyan fogant, miért nem "vigyáztunk", az más kérdés, ennek a körülményeiről is tudnék írni, de most nem teszem, mert jelen helyzetben ez irreleváns. A művi meddővé tétel már folyamatban van, de fél év az eljárás, mire műtétre kerülhet az ember...
Nagyon kérek mindenkit, hogy ne írjon privát üzeneteket, a segítő szándékot értékelem, de nincs sem időm, sem erőm, levelezni senkivel.
És azt is kérem, hogy most ne jöjjön lelkiismeretfurdalás-keltő hozzászóláscunami, megküzdök magam a lelkiismeretemmel, nem kell, hogy megnehezítsék a dolgomat.
Kérdező!
Helyesen döntöttél! A saját döntésedet hoztad meg, és ennek így kellett lennie. Azok, akik jönnek a szentbeszédekkel a gyűlölködő magzatvédők, akik nem nézik soha az anya érdekeit. Nekik kizárólag csak a magzat számít, MINDEN körülmények között. Lehet az beteg, lehet erőszakból fogant, lehet vérfertőzött, lehet az anyja 13 éves, lehet hogy az anya életébe kerül a szülés, lehet nyomorba születik, lehet 3 lába-fél keze... ők érzelmileg túlfűtötten, irracionális világnézetükkel akkor is a szülésre beszélnének rá MINDENKIT. Aki ennek nem tesz eleget, azt lesajnálják, megalázzák, meglincselnék, és elkezdenek vele mocskolódni, szentbeszédeket másolni, bűntudatot kelteni, manipulálni, gyerekgyilkosozni. Jönnek Istennel, csak azt ne feledjük, hogy egy jó érzésű vallásos ember nem agresszìv. Jönnek az abortuszos videóikkal, zaklat ak, prédikálnak. Örökbeadással is példáloznak, mintha az nem lenne elítélendőbb opció. Belemásznak a méhedbe. Pofátlanul. Privátban főleg mocskosak. Ott van az a "híres" pinkpanda nevű felhasználó is. Oltári mocskos szája van. Többen letiltották panasz érkezett rá. Ne válaszolj egyiknek se tényleg. Jól is teszed. Úgy sem tudod ezeket semmivel meggyőzni. Ha belebénulnál a szülésbe azzal sem. Ne foglalkozz velük. Te életed, te magánéleted, te méhed, itt csak neked áll jogodban dönteni. És bölcsen, racionálisan döntöttél és nem elítélendő, hogy végre magaddal is törődtél... ők meg le vannak ...rva hadd ítélkezzenek. Betegek, fanatikusok. Agresszívak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!