Mi az az indok, ami miatt biztos, hogy nem tartanál meg egy babát?
Figyelt kérdés
2017. febr. 26. 23:10
1/30 anonim válasza:
Ha nagyon beteg es nem lehetne normalis èlete pl
4/30 anonim válasza:
Ha beteg vagy az anyagi körülményink nem olyanok amiben normálisan feltudnám nevelni. Vagy ha 16-17 éves lennék. Vagy egy egyéjszakás kalandból megfogant. De ezt döntse el mindenki maga. Csak akkor szülnék gyereket ha van mrgfelelő hátterrm és egy biztos párkapcsolatom.
23N
6/30 anonim válasza:
Ha megerőszakolnának és úgy teherbe esnék, ha beteg lenne, ha az apuka nem akarná.
7/30 anonim válasza:
Mivel én 25 vagyok,és nekem kell nyilatkoznom a kérdésedre,így nem tudok 15évesen válaszolni.
Én akkor nem tartanám meg,ha beteg lenne. Jelenleg kettő van,lesz harmadik is,utána ha netán becsúszna spirál mellett majd,akkor is maradna. Azután meg mással bédekeznék akkor.
9/30 anonim válasza:
Nincs ilyen. Nem szelektálok élet és élet között.
10/30 anonim válasza:
Nekem is az a legfőbb indokom,hogyha nem akarnám nem tartanám meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!