Mi az az indok, ami miatt biztos, hogy nem tartanál meg egy babát?
Mivel az a kérdés, mikor NEM tartanám meg: ha méhen kívüli terhesség lenne...mert sajnos mindketten így is, úgy is belehalnánk (tehát itt nincs választás)
Minden más esetben az ÉLET mellett állok. Sosem bántanám gyermekem (aki már gyermekem a fogantatása óta).
Rossz anyagiak, kilátás helyzet nem indok: ezt anyukámtól tanultam, ő jócskán kapott belőle, amikor én születtem.
Betegség sem indok, hiszen a megszületett gyerekemet sem "altatom el", ha megbetegedne időközben, hanem az életéért küzdök.
Az erőszak egy kényes kérdés... el tudom képzelni, hogy nem tudnám megtartani, de akkor az ÖRÖKBE ADÁST választanám. Sok-sok meddő pár várakozik...hát szeressék ők, ha én nem tudnám. (bár ki tudja, 9 hónap alatt, de legkésőbb a pici megszületése után lehet, meg is gondolnám magam). :-)
Most már kábé semmi. Sajnos volt olyan idő, amikor utólag önző, hülye dolognak értékelt ok miatt elvetettem a babácskámat, és leírhatatlanul sajnálom.
Mondjuk ha azt mondanák, hogy 100% biztos, hogy belehalok, ha kihordom-megszülöm, akkor CSAKIS AZ ÁRVÁN MARADÓ 3 GYEREKEM ÉS AZ EGYEDÜL MARADÓ FÉRJEM MIATT nagyon elgondolkodnék, de lehet, hogy akkor se bírnám már megtenni.
Mindenképpen tartsd meg, az már egy élet, a te pici babád!
Nézd meg a Néma sikolyt és megérted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!