Császár a 38. héten mindenféle indok nélkül?
Az orvos akit felfogadtál hamar túlakar lenni rajta. A főorvos meg örül ha nem korababák lesznek mert rentgeteg van.
Szerintem ha nem lett megbeszélve hogy mikor csinálja és birod még várjál. De ez is már szép hét. Ahogy Te látod jobbnak.
3. Válaszoló vagyok. A babának ha tiszta a vize kap kaját oxigént jó benn.
Ha belekakált vagy annyira megérett már a lepényed hogy kell akkor hajrá. De akkor most 37+3 nap.... Az a nagy könyv szerint koraszülött. Legalábbis nálunk.
Nekem 38+4 naposan volt a program csaszarom.az elozo ket csaszar miatt nem indithattak.
Igy a babat egyszercsak kivettek minden elozetes jel nelkul.emiatt egy napot inkubatorban volt megfigyelesen,oxigent kapott legzeselegtelenseg miatt.
Nem induot el nala az a folyamat ami a termeszetes szulesnel,vagy a csaszar elotti vajudasnal.
Nehezen allt at a kinti eletre.
Pedig erett 3,5kilos baba volt.
Ha semmi nem indokolja az ellenkezojet akkor vagy varjak meg mig elindul,vagy inditsak el a csaszar napjan reggel,legyenek fajasaid es ugy vigyenek a mutobe.
De szerintem ha semmi gaz noncs akkor ne engedd a 38.het elott.nem is ertem,hogy ha semmi nagyobb baj nincs miert akarja az orvosod ennyire hamar a csaszart....csak nem elutazik??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!