Mi az az indok, ami miatt biztos, hogy nem tartanál meg egy babát?
Régi történet az alkoholista apa és a tüdőbeteg anya 7-ik gyermekéről. Manapság a 3-ik sem jutnának el menne mind a vödörbe.
Ellenben 1770-ben legnagyobb szerencsénkre és örömünkre világra jött Ludwig van Beethoven a hatalmas zeneszerző! Sosem tudjuk mekkora zsenit abortálnak éppen,aki csodát tehetne az emberiséggel. Minden megfogant élet egyedi és megismételhetetlen különleges érték.
- erőszak
- nem akarnám
- betegség - neki, vagy nekem
Sajnos az utóbbi nálunk fennáll, úgyhogy a családtervezést egy alapos genetikai vizsgálattal indítom... ha kiderül, hogy öröklődő a betegségem, akkor nem szülök.
Amelyik csoda megkell tortenjen megfog. Amelyik zseni megkell szülessen, megfog.
Ezt a lap elejere kuldom annak aki abortuszellenes maximàlisan es Mozarttal pèldàlozott
Kizárólag akkor, ha biztosan nem lehetne boldog élete. A Down sindroma pl. nem ilyen.
A Néma sikoly c. film az abortuszról szól, borzasztó, ami egy babával történik.
Nem olvastam végig, ha gondolod, írd meg privát üzenetben, mi a gond. Sokmindenre van megoldás.
Szerintem minden nő maga dönt a sorsáról. A többiek írták az erőszakot, betegséget, rossz anyagi helyezetet, teljesen igaz. Ha valaki mégis vállalja, akkor kockáztatja, hogy később a gyermek is nélkülözni fog. Megéri?
Amúgy, az mennyivel jobb, hogyha valaki nem dönthet és aztán meg kidobja, utcán hagyja, stb? Igen, végtelenül szomorú, de megtörténik gyakran.
Aki abortuszellenes: pont nemrég olvastam egy tanulmányt, amit középiskolások bevonásával készítettek. A lényege az volt, hogy siralmasan keveset tudnak a gyerekek a fogamzásgátlásról, a szexről általában. És a szülők nem válaszolnak a legtöbb esetben, mert ciki. A tanárok sem, mert ciki. Akkor mit csináljon az a fiatal, akivel megtörténik?
Összegezve, inkább oktatni kell az embereket, mint kioktatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!