Mi az az indok, ami miatt biztos, hogy nem tartanál meg egy babát?

Figyelt kérdés
2017. febr. 26. 23:10
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
40%

Régi történet az alkoholista apa és a tüdőbeteg anya 7-ik gyermekéről. Manapság a 3-ik sem jutnának el menne mind a vödörbe.

Ellenben 1770-ben legnagyobb szerencsénkre és örömünkre világra jött Ludwig van Beethoven a hatalmas zeneszerző! Sosem tudjuk mekkora zsenit abortálnak éppen,aki csodát tehetne az emberiséggel. Minden megfogant élet egyedi és megismételhetetlen különleges érték.

2017. febr. 27. 22:46
 22/30 anonim ***** válasza:
35%
Fontosnak tartom kiállni a legvédtelenebbek érdekeiért. Hiszem, hogy minden ember élete egyaránt értékes, legyen bárhol (édesanyja hasában vagy azon kívül), vagy bármilyen körülmények között (szegénységben gazdagságban, egészségben, betegségben).
2017. febr. 27. 23:15
 23/30 anonim ***** válasza:
66%
Más meg a már megszületett emberek akaratát és eletet tartják fontosnak. Önálló személyek, ha valaki nem akarja a gyereket, akkor saját döntése, hogy abortuszra megy, de ha számodra ennyire fontos minden élet, akkor segíts inkább élő embereken, van több millió éhező, rossz körülmények között levő kisgyerek. Azokért kéne kampányolni, nem egy pár hetes embrióért...
2017. febr. 28. 10:41
 24/30 anonim ***** válasza:
72%

- erőszak

- nem akarnám

- betegség - neki, vagy nekem

Sajnos az utóbbi nálunk fennáll, úgyhogy a családtervezést egy alapos genetikai vizsgálattal indítom... ha kiderül, hogy öröklődő a betegségem, akkor nem szülök.

2017. febr. 28. 20:49
 25/30 anonim ***** válasza:
81%

Amelyik csoda megkell tortenjen megfog. Amelyik zseni megkell szülessen, megfog.

Ezt a lap elejere kuldom annak aki abortuszellenes maximàlisan es Mozarttal pèldàlozott

2017. febr. 28. 23:16
 26/30 anonim ***** válasza:
69%
Beethovenről elnèzèst*
2017. febr. 28. 23:16
 27/30 anonim ***** válasza:
23%

Kizárólag akkor, ha biztosan nem lehetne boldog élete. A Down sindroma pl. nem ilyen.

A Néma sikoly c. film az abortuszról szól, borzasztó, ami egy babával történik.

Nem olvastam végig, ha gondolod, írd meg privát üzenetben, mi a gond. Sokmindenre van megoldás.

2017. márc. 1. 10:27
 28/30 anonim ***** válasza:
42%
Nincs ilyen, ha élnie kell, fog, ha nem, mert pl. olyan beteg, akkor sem én szelektálok, meghal úgyis, el kell engedni. HA meg küzdhető és küzd is, akkor élni fog.
2017. márc. 1. 11:37
 29/30 anonim ***** válasza:
72%

Szerintem minden nő maga dönt a sorsáról. A többiek írták az erőszakot, betegséget, rossz anyagi helyezetet, teljesen igaz. Ha valaki mégis vállalja, akkor kockáztatja, hogy később a gyermek is nélkülözni fog. Megéri?

Amúgy, az mennyivel jobb, hogyha valaki nem dönthet és aztán meg kidobja, utcán hagyja, stb? Igen, végtelenül szomorú, de megtörténik gyakran.

Aki abortuszellenes: pont nemrég olvastam egy tanulmányt, amit középiskolások bevonásával készítettek. A lényege az volt, hogy siralmasan keveset tudnak a gyerekek a fogamzásgátlásról, a szexről általában. És a szülők nem válaszolnak a legtöbb esetben, mert ciki. A tanárok sem, mert ciki. Akkor mit csináljon az a fiatal, akivel megtörténik?

Összegezve, inkább oktatni kell az embereket, mint kioktatni.

2017. márc. 3. 10:22
 30/30 anonim ***** válasza:
59%
Nagyon ügyelek, hogy ne essek teherbe, rendesen védekezek, de ha ennek ellenére is teherbe esnék, akkor biztosan abortuszra mennék, nem akarok gyereket. Szóval én egyáltalán nem is akarok gyereket, így az egyetlen indokom a fenti lenne, azaz ha akaratom ellenére esnék teherbe.
2017. márc. 5. 23:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!