Elég indok a terhességmegszakításra, hogy nagyon elgyötört vagyok, és egyedül maradtam?
5 gyermekem van, egy hónapja költözött el az apuka. Anyagilag nincs problémám, de nem terveztünk több babát, elmúltam 40, lelkileg totál padlón vagyok (babától függetlenül), és persze nagyon szeretem őket, de bele is fáradtam már a gyerekezésbe... Ti hogy döntenének?
7 hetes leszek, amikorra időpontot kaptam, de rettenetesen gyötrődöm...
De konyorgom, ez nem itelkezes, csak esszel nem birom felfogni, hogy rossz a hazassag, de szex az van... Vedekezes?!
41/N.
Elég indok-e?
Kinek? Magadnak? A védőnőnek? A családodnak? A gyerekeidnek?
Kinek keresel INDOKOT.
EZt nem kell megindokolni. Nem akarod, akkor nem akarod, elveteted, és kész. Kinek kellene indokolni?
szia! szerintem ha már most gyötrődsz, és tőlünk kért megigazodást, hogy elég indok-e ez, akkor inkább ne vetesd el. mert ez az "elég indok" olyan dolog, hogy valakinek sajnos az is érv, hogy "jaj, nem teszem tönkre az alakom a baba miatt", valaki meg akár beteg babát is megtartana.
ha jól akarsz dönteni, hallgass a szívedre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!