Hogyan örülnétek a terhessegnek ha egyedül maradnatok?
Figyelt kérdés
A párotok elhagyna terhesség elején több év után. Most boldog kapcsolatban él a nővel. A gyereket is ő szerette volna jobban de miután megtudta összejött a nővel. Ti mit tennetek? Megtartanatok így a gyereket? Az anyagiak átlagosak inkább az erzelmi részével van gond meg a segítséggel. A nő attól fél hogy egyedül marad társa sem lesz, meg egyedül kell megoldani mindent segitseg nélkül. Ismerkedés is több évig kizárt a gyerek miatt.Aki volt ilyen helyzetben hogy döntött?2014. dec. 20. 11:33
1/4 anonim válasza:
Én megtartottam, nem is volt kérdés. Most 16 éves.
2/4 anonim válasza:
Én is megtartottam. Jól álltam anyagilag, és most is mindent tudok neki biztosítani, mindene megvan. Segítségem nem volt,max néha ismerősnek fizetek, hogy vigyázzon rá, hetente kéthetente egyszer. Bölcsibe nem adtam be, a vállalkozásomat is ugyan úgy csináltam tovább., nem bántam meg hogy igy döntöttem, sőt! Most 2 éves és ő a mindenem. 8 évig voltunk együtt az apjával, 3 évig próbálkoztunk babával, 10 hetes terhes voltam mikor rájöttem hogy szeretője van, azonnal kiraktam a szűrét.
3/4 anonim válasza:
Őszinte leszek: nem tartanám meg.
1. mert arra a m.csokra emlékeztet
2. nem is akartam igazán (bár kérdés, hogy akkor miért is mentem bele)
3. egy ordító gyerek gondozása helyett inkább megpróbálnám összeszedni magam (lelkileg, érzelmileg, stb.)
4. olyantól vállalnék utána gyereket, akivl közösen neveljük
4/4 anonim válasza:
4éve voltunk együtt, amikor megmondtam,hogy terhes vagy összecsomagolt és elment, meg se fordult a fejemben az abortusz. Persze nehéz volt,de életem legjobb döntése volt,hogy megtartottam, ma már 5éves nagyfiú,és rendeződött az életünk is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!