Ugye más sem tartaná meg ilyen körülmények között?

Figyelt kérdés

45 éves vagyok, a legkisebb gyerekem születése után, 9 éve enyhébb szívbetegségem alakult ki. Gyógyszerrel karban tartható, de kímélősebb életvitelre kellett váltanom.

Hüvelygyūrūt használok, ami most hatástalannak bizonyult.

2017. ápr. 29. 06:28
1 2 3 4 5 6 7
 61/62 anonim ***** válasza:
31%
Azt nem értem, a két kisebbnek miért nem mondod el, mit tervezel? Ha annyira nem nagy ügy, akkor ők miért ne tudhatnának róla? Majd hazudsz valamit, hogy miért mész a kórházba egy egész napra? Vagy a nagyoknak akkor miért mondtad el, akkor nekik is semmi közük hozzá, nem? Vagy még tőlük is vártál egy kis vállveregetést, megerősítést, mert itt virtuálisan mégsem kaptál elég önigazolást?
2017. máj. 5. 10:46
 62/62 A kérdező kommentje:

Neked mi fáj, kedves utolsó, hogy ilyen stílusban írsz?

De tudod mit, válaszolok.

Igenis nagy dolog, pont ezért a két kicsit felesleges vele felzaklatnom.

Majd idővel, ha úgy adódik, beszélünk róla. Nem kell hazudnom, máskor sem számolok be róla minden reggel, hogy éppen munkába, ügyintézni, vagy éppen orvoshoz megyek.

A nagyok meg rájöttek, hogy valami baj van, látták rajtam és az apjukon is. Rákérdeztek, nem hazudtam.

Nem vártam tőlük sem vállveregetést, maguktól helyeslik a döntésünket, ugyanis féltenek.

2017. máj. 5. 12:54
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!