Ugye más sem tartaná meg ilyen körülmények között?

Figyelt kérdés

45 éves vagyok, a legkisebb gyerekem születése után, 9 éve enyhébb szívbetegségem alakult ki. Gyógyszerrel karban tartható, de kímélősebb életvitelre kellett váltanom.

Hüvelygyūrūt használok, ami most hatástalannak bizonyult.

2017. ápr. 29. 06:28
1 2 3 4 5 6 7
 11/62 A kérdező kommentje:

Félreértettetek, nem kérdés, hogy megtartom-e. Sem a nőgyógyàszom, sem a kardiológus nem támogatja. Nem csak a 45 év, nem csak a szívprobléma, hanem a kettő együtt miatt.

A kérdésem pusztán arra vonatkozott, más hogyan döntene. Nekem fontosabb a saját, végre egyensúlyban levő egészségem, és az, hogy a meglevő gyerekeimnek aktív anyukája tudjak maradni. Csak kíváncsi voltam, más hogyan mérlegel.

2017. ápr. 29. 08:39
 12/62 anonim ***** válasza:
81%

nem igazán értem,akkor miért tetted fel a kérdést. szerintem te nagyon is hezitálsz, ha egy anonim felületen próbálsz önigazolást nyerni.

eleve úgy tetted fel a kérdést, hogy ugye más sem tartaná meg? hát el kell, hogy keserítselek, de, van, aki megtartaná.

nyilván te attól éreznéd jobban magad, ha mindenki azt írná, hogy ő is elvetetné, de sajnálom, itt nem kapsz buksisimogatást

2017. ápr. 29. 08:44
 13/62 anonim ***** válasza:
54%
De igen.
2017. ápr. 29. 08:48
 14/62 anonim ***** válasza:
20%
Nekem fontosabb lenne a saját lelkiismeretem tisztasága. Nem ölném meg a gyermekem.
2017. ápr. 29. 08:50
 15/62 A kérdező kommentje:
Nem hezitálok, nem várok buksisimit. Racionális döntést hoztam, amit nem változtatok meg. Pusztán érdekelt, más mit tenne a helyemben. Hogy miért? Erre nincs igazi válasz, talán csak az, hogy a helyzetből adódóan érdekel a téma.
2017. ápr. 29. 09:13
 16/62 anonim válasza:
46%
szia ,én megtartanám! én 40 férjem 47 eves volt az utolsó gyermekünk születésekor. családunkban halmozottan előfordult a szív,tüdő betegségek. minden gyerekünk egészséges. egy " később" született gyermek konzerválja a szülőt: tudjuk,hogy fel kell nevelnünk a kicsiket. az éjszakázás nemkönnyű de szerintem az huszonévesen se az 😊 ma már sokféle betegség,állapot ellenére vállalnak gyerekeket. szóval én megtartanám.
2017. ápr. 29. 10:01
 17/62 anonim ***** válasza:
43%
Nem igazán érthető, hogy miért tetted fel a kérdést, amikor a helyzetedbe nem látunk bele csak 2 szempont miatt, amit megosztottál velünk. Én 45 évesen már nem vállalnék gyereket, de ebben a témában csak fekete és fehér válaszokat kaphatsz... egyik ember ezt mondja, másik azt. És közünk sincs hozzá.
2017. ápr. 29. 10:04
 18/62 anonim ***** válasza:
53%

40 felett semmi esetre sem szülnék, nem jó az a gyereknek se, ha idős szülei vannak.

Ha ehhez még egy betegség is társul, ami romlik, akkor pláne nem. A meglévő gyerekre is gondolni kell, akit még fel kell nevelni.

2017. ápr. 29. 10:22
 19/62 anonim ***** válasza:
62%

Nem tartanám meg. Az egészségem miatt sem, a korom miatt sem, és mert 9 év után 45 évesen biztos nem kezdeném újra a kakis pelusozást. 3 gyerekem van, imádom őket, már a legkisebb is kezd önállósodni és élvezem.

Emlékszek egy ilyen beszélgetésre anyósommal még régről. 44 éves volt, a kisebbik fia pedig 10 és azt mondta, hogy ha fizetnének neki se kezdené újra az egészet.

2017. ápr. 29. 10:25
 20/62 anonim ***** válasza:
70%

Egyértelműen az orvosok véleményére hallhatnék, a meglévő gyermekeim miatt.

Szóval én nem tartanám meg.

2017. ápr. 29. 10:48
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!