Ugye más sem tartaná meg ilyen körülmények között?
45 éves vagyok, a legkisebb gyerekem születése után, 9 éve enyhébb szívbetegségem alakult ki. Gyógyszerrel karban tartható, de kímélősebb életvitelre kellett váltanom.
Hüvelygyūrūt használok, ami most hatástalannak bizonyult.
Félreértettetek, nem kérdés, hogy megtartom-e. Sem a nőgyógyàszom, sem a kardiológus nem támogatja. Nem csak a 45 év, nem csak a szívprobléma, hanem a kettő együtt miatt.
A kérdésem pusztán arra vonatkozott, más hogyan döntene. Nekem fontosabb a saját, végre egyensúlyban levő egészségem, és az, hogy a meglevő gyerekeimnek aktív anyukája tudjak maradni. Csak kíváncsi voltam, más hogyan mérlegel.
nem igazán értem,akkor miért tetted fel a kérdést. szerintem te nagyon is hezitálsz, ha egy anonim felületen próbálsz önigazolást nyerni.
eleve úgy tetted fel a kérdést, hogy ugye más sem tartaná meg? hát el kell, hogy keserítselek, de, van, aki megtartaná.
nyilván te attól éreznéd jobban magad, ha mindenki azt írná, hogy ő is elvetetné, de sajnálom, itt nem kapsz buksisimogatást
40 felett semmi esetre sem szülnék, nem jó az a gyereknek se, ha idős szülei vannak.
Ha ehhez még egy betegség is társul, ami romlik, akkor pláne nem. A meglévő gyerekre is gondolni kell, akit még fel kell nevelni.
Nem tartanám meg. Az egészségem miatt sem, a korom miatt sem, és mert 9 év után 45 évesen biztos nem kezdeném újra a kakis pelusozást. 3 gyerekem van, imádom őket, már a legkisebb is kezd önállósodni és élvezem.
Emlékszek egy ilyen beszélgetésre anyósommal még régről. 44 éves volt, a kisebbik fia pedig 10 és azt mondta, hogy ha fizetnének neki se kezdené újra az egészet.
Egyértelműen az orvosok véleményére hallhatnék, a meglévő gyermekeim miatt.
Szóval én nem tartanám meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!