Ugye más sem tartaná meg ilyen körülmények között?

Figyelt kérdés

45 éves vagyok, a legkisebb gyerekem születése után, 9 éve enyhébb szívbetegségem alakult ki. Gyógyszerrel karban tartható, de kímélősebb életvitelre kellett váltanom.

Hüvelygyūrūt használok, ami most hatástalannak bizonyult.

2017. ápr. 29. 06:28
1 2 3 4 5 6 7
 51/62 A kérdező kommentje:

Pontosabban mire gondolsz? Leírtam, hogyan védekeztünk, mennyi idős vagyok, hány évesek a gyerekek, milyen eü gondom van.

Érdekes, másik kérdező neg azt rekkamálta, hogy kevés az infó.

2017. ápr. 30. 21:08
 52/62 anonim ***** válasza:
57%
Kedves Kérdező! Nagymamám 41 éves volt, mikor édesapám nővérét, 44, mikor édesapámat megszülte, mindezt az ötvenes években, úgy hogy súlyos visszér problémái voltak egész életében. Ma már sokkal több minden lehetséges, mint akkor az orvostudomány fejlődésének hála. Ő amúgy annak is tudta be, hogy sokáig fiatalos maradt, hogy idősebben szült, és idősebben nevelt gyermeket. A kérdésedre válaszolva, én a Te helyedben mindenképp megtartanám. Ezek kezelhető, karban tartható betegségek, és nem tudhatod, hogy a Benned fejlődő kis emberke milyen csodákat rejt még Neked.
2017. máj. 1. 11:17
 53/62 anonim ***** válasza:
27%
Ha a kisbabád a méhedben szólni tudna, elmondaná, hogy már dobog a szíve és érzékeli a Te szívdobbanásaidat is, hogy alakul a keze és lába, símogatja őt a víz, próbálgatja szopni az ujjait, hallja a hangodat, szereti, ha hintaszékben ringatózol, és fülel, amikor zenét hallgatsz. Ha beszélni tudna, elmondhatná, hogy Hozzád tartozik, és ragaszkodik Hozzád. Ma még nem tudod, fiú vagy lány, és fogalmad sincs, hogy mennyi örömöt tartogat a léte. Vállald el és szeresd! Meglátod, megéri.
2017. máj. 1. 22:33
 54/62 anonim ***** válasza:
64%

Szia,

mielőtt bármit is teszel, ajánlom, hogy keresd fel Dr. Bálint Sándort a Szent Imrében.

Több olyan barátnőmnek is segített már makkegészséges babát kihordani, ahol abortuszt javasoltak. Ja, és az anyukák is egészségesek mind.

Egy második konzultációt csak megér a babád élete...;)

2017. máj. 1. 22:36
 55/62 anonim ***** válasza:
50%

"Ugye más sem tartaná meg ilyen körülmények között?"

Én ilyen "ugye" vagyok, aki bizony nem tartaná meg. 45 évesen nem szülnék gyereket, még akkor sem, ha makkegészséges volnék. Ötödik gyereket meg huszonévesen sem.

Viszont nem is érdeklődnék a véleményekről ezen a felületen. Máshol sem.

De itt, tudod, sokaknak be van jelölve kulcsszónak a terhességmegszakítás, és ha az megjelenik aktiválják magukat.

És jönnek, akik szerint minden megfogant terhességet meg kell szülni, ha 12 éves vagy, ha 60. Akkor is ha beteg a magzat, akkor is ha te vagy beteg. Mert az abortusz gyilkosság, és a baba jönni akar, és lehet, hogy majd ő menti meg a világot. Mert ha nem, akkor gyilkos vagy.

És jönnek fáradatlanul, idejük, mint a sár, és mondják a magukét.

Ne itt érdeklődj, hogy mit tegyél.

Kizárólag te tudod eldönteni, hogy mennyit vagy képes vállalni.

2017. máj. 2. 16:15
 56/62 anonim ***** válasza:
60%
Én nagyon izgulnék, és biztos gondolkodnék, hogy miért is történik ez, de megtartanám, mert azt gondolnám, ő egy késői ajándék, akit valamiért pont ekkor és pont ebben az állapotban kaptam-kaptunk a férjemmel. És ugyanolyan édes, szüleiért rajongó kis manó, mint a tesói. És magunkat és a tesóit sem tenném ki a szörnyű gyásznak. Mert a tesók akkor is megérzik, ha senki nem mond nekik semmit. Az öcséim és én eltérő mértékben lettünk depik, és háromból ketten mindenre alulmotiváltak, anyukám ugyanis elvetette a 2. és a 3. közt két, spirál mellett fogant gyerekét is. És van ennél rémisztőbb sztorim is egy kedves ismerősömtől. A pici nevelése pedig nyilván nem lenne sétagalopp (nekem is van 3 rossz alvóm), de szerintem nagy öröm lenne mindannyiunknak (ugye a helyetekbe képzelve magam).
2017. máj. 2. 16:18
 57/62 anonim ***** válasza:
35%

Ugye más se?... Van, amikor az anyai szeretet nagyobb mint a fittség, neadjisten, mint az anyai élet. Ezek az édesanyák a saját életüknél is fontosabbnak tartották a megfogant gyermekük életét.

[link]

[link]

Én még csak 32 éves vagyok, van három gyermekem. Nem vagyok a helyedben, nem tudom, milyen lesz majd a klimax környékén a hormonális hullámvasút. De elgondolkodtam már rajta, hogy ha esetleg akkor besikerülne egy baba, nekem nem lenne szívem megölni őt. Nyilván nem lesz már olyan fitt a testem, mint a 20-as éveimben, amikor a többi gyermekemet szültem, de nekem a kései magzat is ugyanúgy gyermekem mint a korábbiak.

2017. máj. 2. 16:30
 58/62 A kérdező kommentje:

Ha hiszitek, ha nem, hasznos volt feltennem a kérdést. Mert láthattam, hogy akad más is, aki inkább a józan eszére hallgatna, nem én vagyok egyedül ilyen "önző dög".

Mivel már a döntés után írtam ki, a pitvátokkal bombázó fanatikusok sem tudtak eltántorítani, de értem azokat is, akik másként gondolkodnak.

Szerintem felesleges idekeverni a gyerekeim gyászát. A két legnagyobb tud róla, és úgy tūnik, az én racionális logikámat örökölték. Engem féltenek, mert emlékeznek rá, ha halványan is, hogy milyen gyenge és elesett voltam, mielőtt kezelni kezdtek.

A két kisebb nem tud semmit. Nem lehetetlen, hogy később megtudják valahogy, de úgy vagyok vele, meg fognak érteni, hogy őket védtem a hallgatàssal.

Köszönöm mindenkinek a választ!

2017. máj. 2. 18:32
 59/62 anonim ***** válasza:
65%
Irigyellek...En is 45 vagyok es nem jon ossze a baba...bar csak lehetnek a helyedben...megertelek teljesen...nekem csak stivritmus zavarom van de en bevallalnam....a parommal regota kuzdunk a babaert de nem jon ossze...hogy miert azt a jo isten tudja....de ha ugy erzed h nem tartod meg akkor azt kell tenni..ezért nem szabad elitelni.
2017. máj. 4. 15:24
 60/62 anonim ***** válasza:
44%
Könyörgöm valaki takarítsa már el ezt az idiota, % nelkuli szentfazekat innét, aki feltételezem éjfélkor marhára unatkozik, ezért gondolt egyet, regisztrált ide, aztán most mindenhova odafröcsögi a szentbeszedét...
2017. máj. 4. 23:53
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!