Milyen körülmények között mennétek abortuszra?
Ha megerőszakolnának, akkor biztosan.
Ha részegen összefeküdnék egy idegennel akkor is biztosan.
Ha beteg lenne a gyerek akkor is.
Ha én lennék beteg, és miattam károsodna.
Máskülönben megtartanám, ha egyedül kéne felnevelnem, akkor is. De mert 28 vagyok, és ilyenkor gyereket elvetetni sem okos döntés. Meg ismerem magam, ha most nem, de idővel, mondjuk idős koromban azon elmélkednék, hogy ha megtartottam volna most hogy nézne ki, mit csinálna, és tuti valami földre szállt angyalnak képzelném, és beleőrülnék a bűntudatba. Nem szeretnék ilyen döntést meghozni.
Ugyanazt írtam volna,mint az első hozzászóló. :)
26/N
18 alatt 100%
Ha én magam nem tudok eltartani egy babát/ gyereket. (Kapcsolatban is pár hőnapra elegendő tartalék legyen, ha ne adj Isten az apa meghülyül)
Meggondolnam, ha nem lenne parkapcsolatom.
Munka nelküliként tartalékok nelkül.
Jah és ha megerőszakolnanak, ez eszembe sem jutott..
Plusz ha tudti beteg lenne (down, stb) kövezzetek meg, én nem bírnam, főleg nem tennem rönkre a testvére eletét ha mar van neki
Első válaszoló tökéletesen leírta az alaphelyzeteket.
Én személy szerint ha most terhes lennék nem tartanám meg. 4 császármetszésem volt, az orvosom sem ajánl többet, de én sem vállalnám semmi pénzért. Fel szeretném nevelni a gyerekeimet.
Ha megerőszakolnának.
Ha beteg lenne a baba, fejlődési rendellenességgel születne ami az éledttel össze nem egyeztethető.
Ha olyan gyógyszert szednék ami ártana neki.
Ha az én életemet veszélyeztetné.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!