Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Milyen körülmények között...

Milyen körülmények között mennétek abortuszra?

Figyelt kérdés
Véleményeket várok, hogy ti milyen helyzetbe vállalnátok abortuszt. Vagy ha nem, akkor miért nem.
2015. márc. 8. 02:12
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
ha beteg lenne, vagy én lennék beteg. mármint nem ő lenne a fontosabb, de ha pl. erős gyógyszereket szednék, amik majdnem biztos ártanak neki.
2015. márc. 9. 09:38
 22/26 anonim ***** válasza:
0%

Soha senki nem tudja elore megmondani mennyire art egy babanak barmi is.

Igy sok egeszseges gyereket megolnek biztos ami biztos alapon pl ertos gyogyszer felteteles modban karosodast okozhat de nem biztos hogy azt okoz.

Okos no vedekezik nem huvelykupla vagy megszakitassal.

2015. márc. 9. 09:53
 23/26 anonim ***** válasza:
azért egy kemoterápia mondjuk elég valószínű...
2015. márc. 9. 10:04
 24/26 anonim ***** válasza:
35%

a legujabbb kutatasok szeerint kemo sem art annyit mint eddig gondoltak

Nemreg egy szomoru eset tanui voltunk es a kismama 30 eves a babaval a hasaban kapott kemot A baba ra 10 hetre szuletett teljessen egeszsegessen

2015. márc. 9. 10:41
 25/26 anonim ***** válasza:
a kérdés az, hogy mi mikor lépnénk ez ügyben, és én erre válaszoltam, ha én kemot kellene, hogy kapjak, nem tartanám meg a babát
2015. márc. 9. 10:52
 26/26 anonim ***** válasza:

1.ha súlyosan beteg lenne

2.ha rólam derülne ki,hogy súlyos beteg vagyok,és a kezeléseim ártanának Neki

3.ha erőszakból foganna

Szerencsére nálam már nem aktuális a kérdés,3 gyerekünk van,és sterilizálva vagyok!

2015. márc. 18. 14:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!