Milyen körülmények között mennétek abortuszra?
Köszönöm a válaszokat. Azért tettem fel a kérdést mert sokan abortusz ellenesek. Bizony sok olyan eset akad ahol viszont ez szinte orvosilag kotelezett, vagy egyéb személyes okok állnak a háttérben.
Nekem is volt arra pelda, hogy egykori baratommal sajnos kiszakadt a gumi, de időben észrevettem, így nem történt baj, de biztos ami biztos alapon, vettem esemény utáni tablettát. Gáz nem gáz, nem szerettem volna tőle gyereket, mert mást szerettem.
Szerencsére nem is lett probléma.
Nagyjából ugyan azok az én éveim is, mint nektek. De beteg gyereket nem biztos, hogy elvetetek. Ha biztos hogy nem lenne esély az eletre, akkor elvetetnem, különben nem.
12!
Épeszű ember stabil párkapcsolatban, megfelelő anyagi háttérrel vállal gyereket. Köszönöm szépen, a szüleim is így tettek. Ma divat a semmire szülni, de minek? Tervezni kell. A gyereknek vannak igényei. Ha nem is kell minden baromságot megvenni vagy teljesíteni, azért a kezdetekkor egy ágy, pelenka, gyógyszerek, kozmetikumok, sokszor tápszer a minimum, Ruhák, játékok, stb.... Plusz a híd alatt se öröm lakni, meg 8 an egy szobában sem. Szuper, hogy elmondhatod, hogy te bizony nem olted meg gyerekeket, de vajon azt is elmondhatod majd, hogy biztosítottal neki mindent amire szüksége VOLT?
már bocs,de nem segélyre szültem,megvan mindene ami csak kell,sőt még több is. anyukám viszont 17 évesen megszült engem,inkább elment dolgozni,és megvett nekem babakocsit,járókát szép ruhát mindent. ezért a mai napig hálás vagyok neki,csak,hogy lásd azért a másik oldalról is
12
kedves 14 es!az en anyukam 2 helyen dolgozot hogy ez tartson engem egy halott kapcsolatba vallalt gyereket!Tudott volt hogy nem maradnak egyutt a szuleim
.Talan ebbe rokkant bele vagy amugy is labilis volt azt nem tudomDE: szerintem senkit nem ugy kene hogy egy onzo depresszios anya neveljen kiskamasz koratol!hiszem hogy mindez annak az eredmenye hogy tul sok volt rajta a nyomas!
Kizarolag ha nem eletkepes a magzat vagy en vagyok eletveszeszelyben.
Sokadik csaszar utan ugye az bolcsebb no elkoteti mag at vagy a ferjet.
Bar nem eletkepes baba addig elni hagyni amig a pocakban van ertheto lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!