Ugye más sem tartaná meg ilyen körülmények között?
45 éves vagyok, a legkisebb gyerekem születése után, 9 éve enyhébb szívbetegségem alakult ki. Gyógyszerrel karban tartható, de kímélősebb életvitelre kellett váltanom.
Hüvelygyūrūt használok, ami most hatástalannak bizonyult.
Ismételni fogom magam:
Hüvelygyūrū hibaszázaléka 0.3, Mirenáé 0,2, ahogyan a sterilizásé is. Sokkal előrébb nem vagy velük. Nálam huszonsok évig mūködtkk az ennél valamivel rosszabb hatékonyságú módszerek is. Most meg nem...
Amúgy meg kedves utolsó, te oda KÜLDÖD a férjed, ahová csak akarod, de ne állíts be sem átgondolatlannak, se felelőtlennek. A kérdésem ugyanis nem erre vonatkozott.
Az en ferjem szeret annyira hogy gondol az egeszsegemre es sterilizaltatta magat plus eu okok miatt mirenam van.
Mirena nem 0.3 indexu ha jo helyen van !!
Olvasd újra! A Mirena 0,2, a gyūrū 0,3. A gérfi sterilizálás meg 0,1, azaz mindhárom módszer SZINTE tökéletes. Nekem meg nem volt szerencsém.
A szerelmet meg hát ki hogy méri.
Mi egy csalad vagyunk es teljes
O mas novel nem akar uj csaladot tobbet
Ha utjaink szetvalnak a kovetkezo holgy elfogadja ezt ez van.
Kenyelmi beavatkozas ??? Miert fog gatlas no reszerol nem az ?
100x bolcsebb a sterilizalas mint kapartatni ennek minden rizikojaval ill azzal a tudattal hogy pusztitasz egy leendo eletet.
Ezek szerint te 100x bölcsebb vagy, mint én. Most már ezt is tudom.
Csak kérdezem, ez szerinted változat bármin is?
Ha 45 vagy az eselyed beteg genetikai hibas magzatra nagyobb mint egeszsegesre.
Ha egyatalan megmarad hiszen a veteles kockazata extra magas 45 evessen.
Ebben a korban teherbe esni es egeszsrgeset szulni sajat petesejtbol igazi csoda ami keves no kivaltsaga.
Lehet filozol a nagy semmin es a termeszet megoldja helyetted.
Egyet nem ertek mi a hocipomnek keresel onigazolast kifogasokat ???
Te tested te gyereked te eleted
Ugy csinalod ahogy neked jo.
Ps tortenet szamomra tobb sebbol verzik de oszinten nem erdekel.
De ez a nyilvanos onigazolas sebnyalogatas felesleges es visszatetszo.
Sem önigazolást nem keresek, és nem is mentegetőzöm. Csak érdekelt, más mit tenne a helyemben.
Ahogyan az is érdekel, szerinted milyen sebből vérzik a törtênet?
Tul sok a magyarazat
Az emberek ha tul sok magyarazatot adnak az nekem mindig budos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!