Ugye más sem tartaná meg ilyen körülmények között?
45 éves vagyok, a legkisebb gyerekem születése után, 9 éve enyhébb szívbetegségem alakult ki. Gyógyszerrel karban tartható, de kímélősebb életvitelre kellett váltanom.
Hüvelygyūrūt használok, ami most hatástalannak bizonyult.
Fittnek éppen fitt vagyok. Az életmódváltás esetemben az jelenti, hogy kevesebb stressz, nincs éjszakai mūszak, fizikai terhelés korlátozva, egészséges ételekre váltottam és naponta tornázok.
Ezt a jól beállított gyógyszert nem szedhetném tovább, másikra kellene átállni, de a kardiológus szerint a terhesség állapotromlással járna.
Én nem tartanám meg így.
Nem vagyok a hobbiból abortuszra járás mellett, de a saját életed és egészséged legyen az első.
Az másik kérdés hogy sosem védekeznék hüvelygyűrűvel, hanem biztonságosabb megoldást választanék, hogy elkerüljem az ilyen helyzeteket.
43 vagyok, februárban született a fiam.
Viszont többet nem szülnék már, rettegek a terhessegtol, mert életpárti vagyok. De van, amit már nem lehet bevallalni, sajnos.
Épp ezért a legbiztonsagosabb módszert szeretném választani a védekezésre, mirena spiralt tetettem fel, az orvosom szerint ennek a legjobb a hatékonysága. Így is tesztelek minden hónapban, nehogy ...
Ez a terhessegem is tele volt aggodalommal, nagyon sok probléma volt. A baba is sürgős császárral kellett, hogy megszülessen 36 hetesen, vesetágulat és húgycső elzarodas miatt. Ő jól van és egészséges lett hála Istennek, de a doki szerint nem sokon múlott, hogy egyáltalán élve sikerült kiszednie.
Nekem magas vérnyomás, cukorbetegseg alakult ki.
Ráadásul makk egészséges voltam előtte, és most is minden rendeződött, ahogy megszületett. Fitt is voltam eléggé, hetente legalább háromszor futottam, tornáztam.
Kérdező, készülj fel, hogy nem lesz egyszerű, ha megtartod.
Igaz, a kor nem minden, de nem is lehet figyelmen kívül hagyni, és még ott az alapbetegséged is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!