Abortuszom volt es most nagyon bánom. Visszahozni már nem tudom. Jó döntés volt?

Figyelt kérdés

Tudom h nem igazán lehet kijelenteni h ez jó döntés.

A parom beszélt rá vegülis...én meg megikyedhettem és belementem.

Van egy 14 hónapos gyerekünk.

Fogamzas gátló tabletta mellett lettem terhes.

Azt mondta párom, h mégegyszer nem csinálja ezt végig, amúgyis rossz környeken elünk per pillanat, ide nem akar még1 gyereket.

Külföldön élünk így szülöi/baráti segítségünk sincs.

A pénzből most épp h kijövünk.

Elvetettem, és most számoltam, h ha vállaltam volna valami részmunka idős munkát, és ha nem költenék annyit a hajamra (bár se ruhát nem veszek, se semmit, csak fodrászhoz járok) akkor lett volna elég pénz az eltartására.

Tény hogy költöznünk kellene, és az így is nehezen lesz megoldható.

A vetetés óta szinte csak sírok, és a párom azzal próbál nyugtatni h ő nem akar több gyereket es h ő döntött így.

De ez nem igaz, mert belementem, én feküdtem be abba az ágyba ahol kiszedték belőllem a gyerekem.

Fel fogom tudni ezt valaha is dolgozni? Mert most úgy érzem h örökké ezt a döntésemet fogom bánni...

2017. jan. 20. 22:11
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
63%
Nem egy hapsi miatt, hanem egy boldogabb, kiegyensúlyozattabb élet utáni vágy miatt!
2017. jan. 22. 15:07
 32/38 anonim ***** válasza:
12%
Hát ha egy pasinak kell egy gyerekkel, akkor kellene kettővel is, ha meg nem kell, akkor mindegy hány gyereke van.
2017. jan. 22. 15:12
 33/38 anonim ***** válasza:
40%
#32, ezt gondold át újra... tudod, gyökeresen más egy 2-3 éves kisgyerek, és más egy terhes nő/újszülött... az előbbivel sokkal több sansz van párt találni, mint az utóbbival...
2017. jan. 22. 22:26
 34/38 anonim ***** válasza:
56%
Az valóban nem lenne haszontalan info, ha valamelyik lelkes abortusz-ellenes közkinccsé tenné, hogy hogyan lehet terhesen-újszülöttel-csecsemővel párt keresni, mert ez szerintem sokaknak okoz gondot. Mert ugye eljárni ismerkedni ilyenkor nehézkes, a szex - amikor épp nem tilos - még megszokott partnerrel se mindig probléma-mentes, a szóba jövő partnerrel minőségi időt tölteni szinte lehetetlen, stb...
2017. jan. 22. 23:04
 35/38 anonim ***** válasza:
54%

nem mintha számítana, de a nagyobb gyerek most olyan 11 éves!

Egy ekkora gyerekkel már teljesen más életet lehet élni mint egy újszülőttel!

A szexes, minőségi idős témával 100%-osan egyetértek!

Miért baj az, ha egy nő 40 évesen magára is gondol? nem akarja elásni magát, vágyik arra, h találjon egy "normális" társat magának, és ne egyedül keljen megöregednie? Hány olyan esetet halottam már, h az anya egyedül maradt, mindegey mi okból, és annyira megkeseredett, h ráakaszkodott, és tönkretette a gyerekei életét? (tisztelet a kivételnek)

2017. jan. 23. 06:48
 36/38 anonim ***** válasza:
56%
Nos kedves kerdezo. En is 6 evvel ezelott gyogyszer mellett lettem terhes. A magzatom eleteert 11 hetig kuzdottem. Az exem szulei befolyasa alatt volt. Mivel ok gazsagok en meg szegeny arva kislanytol nem kell gyerek unoka. Nekem is nagyon rossz volt. Utana volt terhessegem ugyanattol a csavotol par evre ra. De o sajnos 8 hetesen elhalt. Mivel nem volt mellettem a nehez idoszakban ott hagytam. Most van egy parom akitol mindent megkapok. Es nem jon a baba. Lehet h azert mert nem birtam feldolgozni a dolgokat.
2017. jan. 26. 20:55
 37/38 anonim ***** válasza:
Oké utolsó előtti igazad van, egy ilyen önző nőnek, aki csak magára gondol, nem is kell gyerek. Mondok jobbat, a nagyobbat meg adja örökbe így tuti semmi nem akadályozza a pasizásban meg a fűvel-fával szexben...
2017. jan. 26. 20:58
 38/38 anonim ***** válasza:

Itt egy 42 éves nő írása, aki a 18 éves korában történt abortuszt nem tudta feldolgozni...

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..

2017. febr. 10. 20:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!