Abortuszom volt es most nagyon bánom. Visszahozni már nem tudom. Jó döntés volt?
Tudom h nem igazán lehet kijelenteni h ez jó döntés.
A parom beszélt rá vegülis...én meg megikyedhettem és belementem.
Van egy 14 hónapos gyerekünk.
Fogamzas gátló tabletta mellett lettem terhes.
Azt mondta párom, h mégegyszer nem csinálja ezt végig, amúgyis rossz környeken elünk per pillanat, ide nem akar még1 gyereket.
Külföldön élünk így szülöi/baráti segítségünk sincs.
A pénzből most épp h kijövünk.
Elvetettem, és most számoltam, h ha vállaltam volna valami részmunka idős munkát, és ha nem költenék annyit a hajamra (bár se ruhát nem veszek, se semmit, csak fodrászhoz járok) akkor lett volna elég pénz az eltartására.
Tény hogy költöznünk kellene, és az így is nehezen lesz megoldható.
A vetetés óta szinte csak sírok, és a párom azzal próbál nyugtatni h ő nem akar több gyereket es h ő döntött így.
De ez nem igaz, mert belementem, én feküdtem be abba az ágyba ahol kiszedték belőllem a gyerekem.
Fel fogom tudni ezt valaha is dolgozni? Mert most úgy érzem h örökké ezt a döntésemet fogom bánni...
nem mintha számítana, de a nagyobb gyerek most olyan 11 éves!
Egy ekkora gyerekkel már teljesen más életet lehet élni mint egy újszülőttel!
A szexes, minőségi idős témával 100%-osan egyetértek!
Miért baj az, ha egy nő 40 évesen magára is gondol? nem akarja elásni magát, vágyik arra, h találjon egy "normális" társat magának, és ne egyedül keljen megöregednie? Hány olyan esetet halottam már, h az anya egyedül maradt, mindegey mi okból, és annyira megkeseredett, h ráakaszkodott, és tönkretette a gyerekei életét? (tisztelet a kivételnek)
Itt egy 42 éves nő írása, aki a 18 éves korában történt abortuszt nem tudta feldolgozni...
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!