Abortuszom volt es most nagyon bánom. Visszahozni már nem tudom. Jó döntés volt?

Figyelt kérdés

Tudom h nem igazán lehet kijelenteni h ez jó döntés.

A parom beszélt rá vegülis...én meg megikyedhettem és belementem.

Van egy 14 hónapos gyerekünk.

Fogamzas gátló tabletta mellett lettem terhes.

Azt mondta párom, h mégegyszer nem csinálja ezt végig, amúgyis rossz környeken elünk per pillanat, ide nem akar még1 gyereket.

Külföldön élünk így szülöi/baráti segítségünk sincs.

A pénzből most épp h kijövünk.

Elvetettem, és most számoltam, h ha vállaltam volna valami részmunka idős munkát, és ha nem költenék annyit a hajamra (bár se ruhát nem veszek, se semmit, csak fodrászhoz járok) akkor lett volna elég pénz az eltartására.

Tény hogy költöznünk kellene, és az így is nehezen lesz megoldható.

A vetetés óta szinte csak sírok, és a párom azzal próbál nyugtatni h ő nem akar több gyereket es h ő döntött így.

De ez nem igaz, mert belementem, én feküdtem be abba az ágyba ahol kiszedték belőllem a gyerekem.

Fel fogom tudni ezt valaha is dolgozni? Mert most úgy érzem h örökké ezt a döntésemet fogom bánni...

2017. jan. 20. 22:11
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
58%
Kérdező, én a másik fajta kimenetelt ismerem - amikor marad a terhesség - és azt kell mondjam, valószínű, hogy a két rossz döntés közül a kevésbé rosszat hoztátok meg, mi a másik felálláson aztán mind a 4-en szívtunk, nem is kicsit. Az ilyen #3-as féle, a kapcsolatotokat tönkre tenni akaró ősanyákra meg oda se figyelj...
2017. jan. 20. 23:05
 12/38 A kérdező kommentje:

Az üzeneteket nagyon szépen köszönöm!

Igen, angyalként gondolok rá, akit majd halálom után felnevelhetek remélem ez tényleg így is lesz

2017. jan. 21. 00:11
 13/38 anonim ***** válasza:
44%
Ahogy olvaslak az én szememben a párod egyre nagyobb s.fej. Bocs, az egészből ez az egy jön le de nagyon. Nem akar többet és neki az 1 meglévő is sok.. úgy otthagynám mint eb a szarát.
2017. jan. 21. 07:44
 14/38 anonim ***** válasza:
63%
2 pici mellett, hogy vállaltál volna bármilyen munkát is, azért fodrászpénz nem elég a gyerekekre. Sajnos alakul igy, ne mard magad és a párodat se.
2017. jan. 21. 08:58
 15/38 anonim ***** válasza:
32%
Lehet itt nyüsszögni, hogy jaj, a szemét, gonosz, tetvedék ősanyák tönkre akarják tenni ezt a hihetetlenül fantasztikus és csodálatos kapcsolatot, pedig amúgy az ő hozzászólásaik nélkül minden tökéletes lenne... Nos, ahol egy pasi azt mondja, hogy neki már a meglévő egy gyerek is sok, azon a kapcsolaton nincs mit tönkretenni. Ráadásul alig segít valamit, és ha meg is teszi, akkor is csak morog. Hát, ha ilyen egy jó kapcsolat, akkor én kérek elnézést. :(
2017. jan. 21. 09:54
 16/38 anonim ***** válasza:
30%

Igen, angyalként gondolok rá, akit majd halálom után felnevelhetek remélem ez tényleg így is lesz

Ezt komolyan gondoltad? Szerinted akarna ott lenni ahonnan egyszer már kidobták?

2017. jan. 21. 12:28
 17/38 anonim ***** válasza:
37%

figyelj, itt nem az ab a fő baj, hanem a párod. most se segít semmit a gyerekkel, nem támogat. oké nem akar még egy gyereket, akkor miért nem húz még óvszert is pluszban?! a hozzáállása a katasztrófa.

elgondolkoznék, hogy akarok e vele élni

2017. jan. 21. 12:40
 18/38 anonim ***** válasza:
79%

szia!

Tényleg a kisebbik rosszat választottad!

Nézd, ha megtartod a babát, a kapcsolatotok tuti tönkremegy a pároddal, és ott maradsz külföldön egyedül 2 kicsi gyerekkel! Ezzel, h a babát elvetetted csak a már meglévő gyerek érdekét nézted! Baromi nehéz lesz, de én megprobálnám a meglévő gyerek érdekét nézni! Ha ezek után még eltudod képzelni együtt az életeteket, mint család, akkor mindent megtennék, h megbocsássak magamnak és a páromnak! Ha akkora a seb, én is kilépnék a kapcsoltból!

Most gondold el ott maradtál volna 2 kicsivel egyedül..., a meglévő érdekeit nézted! Ezt nem kell szégyelni!

2017. jan. 21. 16:37
 19/38 anonim ***** válasza:
49%

véleményeket várok!

Adott egy férfi és egy nő! Nehezen, több év probálkozás utan összejött a gyerek! Szeretnének 2. gyereket, nem jön össze! A kacsoltuk hullámzó! Kb. a gyerek 10 éves kora körül úgy dönetenek elválnak! Összebújnak, a nő terhes lesz! Előtte védekezés nélkül évekig nem esett teherbe! A férfi egyértleműen közli, neki mindegy, h megtartja-e vagy sem, mindenképpen új életet fog kezdeni, és válni akar!

A nő elveteti! Nem anyagi okokból, hanem, mert úgy érzni, h 40 évesen egy kiskamasszal az oldalán is baromi nehéz lesz új társat találni, egy babával meg ez szinte lehetetlen!

Vélemények?

2017. jan. 21. 17:44
 20/38 anonim ***** válasza:
0%
Milyen véleményeket vársz? Elveteti, mert neki nem fér bele az a kis kényelmetlenség, gyáva, megfutamodik..érdekes, pasival kellett volna neki a gyerek, pasi nélkül már rögtön nem. Gyáva...
2017. jan. 21. 18:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!