Abortuszom volt es most nagyon bánom. Visszahozni már nem tudom. Jó döntés volt?
Tudom h nem igazán lehet kijelenteni h ez jó döntés.
A parom beszélt rá vegülis...én meg megikyedhettem és belementem.
Van egy 14 hónapos gyerekünk.
Fogamzas gátló tabletta mellett lettem terhes.
Azt mondta párom, h mégegyszer nem csinálja ezt végig, amúgyis rossz környeken elünk per pillanat, ide nem akar még1 gyereket.
Külföldön élünk így szülöi/baráti segítségünk sincs.
A pénzből most épp h kijövünk.
Elvetettem, és most számoltam, h ha vállaltam volna valami részmunka idős munkát, és ha nem költenék annyit a hajamra (bár se ruhát nem veszek, se semmit, csak fodrászhoz járok) akkor lett volna elég pénz az eltartására.
Tény hogy költöznünk kellene, és az így is nehezen lesz megoldható.
A vetetés óta szinte csak sírok, és a párom azzal próbál nyugtatni h ő nem akar több gyereket es h ő döntött így.
De ez nem igaz, mert belementem, én feküdtem be abba az ágyba ahol kiszedték belőllem a gyerekem.
Fel fogom tudni ezt valaha is dolgozni? Mert most úgy érzem h örökké ezt a döntésemet fogom bánni...
Regen rossz, hogy rabeszèlt.. ezt ketten kell eldonteni, nagy rabeszeli egyik a masikat.
Sajnos nemtudsz mit tenni, elgyaszolod, tovabblepsz.
Kesobb biztosan lesz masik, ha szeretnètek. :/ kitartás
Hát most már nem tehetsz semmit csak azt hogy megpróbálsz túl lépni ezen a dolgon.
Ja és a párod meg nem szeret, ebbe biztos vagyok. Az aki szereti a parjat tiszteletben tartja a döntését de ő mégsem kérdezett téged hogy mit szeretnél ..... Gondolkozz és minnel elő lépj ki ebből a "kapcsolatból"
Ilyet mondani hogy mégegyszer nem csinálja végig uristen te lány , hogy bírsz egy ilyen emberrel együtt lenni?
Ki**s*nam mint macskát sz*rni
6# az jo lenne ( a mi kutyankat nezve)
Sogornomèknèl a kèt kutya többe van, mint a kèt gyerek...
Az a baj, h én se voltam biztos abban h meg akarom tartani, el voltam keseredve mikor megtudtam, egyből belementem az elvetetésbe.
Aztan eltelt 1 hét, akkor már úgy belenyugodtam és vállaltam vna a gyereket, próbáltam mondani neki h mi lenne ha megpróbálnánk, de erre mondta h neki biztos h nem kell még1 gyerek, és h neki ez az 1 is sok.
Amúgy nem sokat segített az elején, csak mikor depressziós lettem.
A depresszióm miatt láttam én is jó megoldásnak a vetetést, ezért nem kampányoltam annyit a megtartása mellett, felhoztamn, h mi lenne ha, mondta a válaszát én meg rábólintottam.
Teny ha azt mondta vna hát lehet h megtartjuk, egyből fellelkesültem vna, de így semmi támaszt nem éreztem, és tudtam h megnagyobb teher fog ram nehezedni.
Így is mikor vigyázni kell a gyerekre 2-3 órat vigyáz maximum rá egy héten, de akkor is csak morog. a hazimunkaban se segít, és a munkája sem olyan megterhelő.
Tehát vegülis sztem egyedül maradtam vna a gyerekkel. De akkor is szörnyen érzem magam, mert megöltem a gyerekem :(((((((
Ahelyett, hogy itt idegenek probaljak szetszedni a csaladod, ahelyett inkabb probald meg a PARODDAL EGYUTT feldolgozni ezt, annyira, amennyire lehet.
A parod valoszinuleg aggodik, ezert nem akart meg egy babat. Azt mondtad, hogy epphogy kijottok a penzbol. O a ferfi, o jar dolgozni, pillanatnyilag neki kell megteremtenie az anyagi biztonsagot. O ugy gondolja, hogy nem tudnatok bevallalni meg egy gyereket. Biztos szegyelli is magat emiatt egy kicsit, rengeteg ferfinek serul a buszkesege, hogyha alig tudja eltartani a csaladjat. O most jelenleg szerintem probalja a leheto legtobbet megadni a 14 honaposotoknak, es joval kevesebbet tudna adni, ha lenne meg egy baba.
Ha rossz kornyeken laktok, akkor meg is ertem az aggodalmat. Mi sem lakunk valami jo kornyeken, mi is kulfoldon elunk (London). Probalunk minel hamarabb elkoltozni innen. Hat ugy is nehez, hogy egy gyereket probalunk vinni, nemhogy kettovel...
Mellesleg ha tablettaval vedekeztetek, akkor mindketten probaltatok elkerulni a teherbeesest, nem veletlenul. Nem mondom, hogy helyes dontes az abortusz, mert egyaltalan nem, de ha vedekezes mellett estek teherbe es nehezebb helyzetben vagytok, akkor istenem... megtortent sajnos.
Probald meg te is meghallgatni a parod, o is hallgasson meg teged, es legyen vegig melletted, ameddig helyrejossz egy kicsit lelkileg, meg o is melletted. Nyilvan ot is megviselte.
Ne hagyjatok, hogy szethulljon a csaladotok. Szeressetek a 14 honapos babatokat es egymast is. Tartsatok ossze.
A papok tenyleg tudnának ezen segíteni, elviselhetőbbé tenni?
Megpróbálom bár nem vagyok vallásos.
Köszönöm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!