Tényleg rossz ember lennék emiatt?
25 éves nő vagyok, férjem 30. Mindketten dolgozunk, és átlagon felüli a keresetünk, életszínvonalunk.
Múlt héten kiderült, hogy terhes vagyok. 100%-osan biztos vagyok benne, hogy el akarom vetetni. A családom es a párom családja ellenünk fordult, mondván, hogy a kis élet mivel már megfogant és mivel a körülmények is minden szempontból megfelelőek, teljesen elzárkóznak az abortusz gondolatától.
Viszont én nem bírom elviselni a gyerekeket, a bőgést, a szagukat, és semmit, ami velük jár.
Ti mit gondoltak a helyzetről? Valóban szívtelen lennek?
Ti egyáltalán nem szeretnétek gyereket. Mégis miért lennél ettől rossz ember? Nem puszta kényelemből, karrierista szemléletből nem szeretnéd, majd csak 2 év múlva inkább (ekkor se lennél rossz ember egyébként, szíved joga az életedet úgy élni, ahogy te szeretnéd..hisz a tied), hanem te egyáltalán nem szeretnél.
Mégis hogy vállalnál már gyereket, ha a hátad közepére sem kívánod? Ezt kéne megértetni a szülőkkel, hogy ti nem szeretnétek. Nem csak most, hanem soha (vagy ha mégis meggondolod magad, akkor sem valószínű hogy most fog bekövetkezni). Jelen állás szerint soha. Pont.
Nem vagy sem szívtelen, sem szar ember.
47-es,azért azt tedd hozzá,hogy senki nem tudja mit érez a magzat elejétől kezdve. Hiszen álmodnak is már benn,érzékelnek fényt,hangot.
A védekezésre azért ugrik mindenki,mert érdekes módon az összes pearl index hibaszázalékába eső nő itt van...
Én abortusz ellenes vagyok alapvetően. De ha beteh a magzat,vagy erőszak útján lett,érthető. Én nekem fura ha valaki nem akar sose gyereket,meg az is,hogy képes megölni,mert jaj istenem akkor más lesz az életre. De! Akkor sincs senkinek joga a kérdezőt számonkérni. Én is gyilkosságnak gondolom,amit megtesz majd,de ez az ő teste,az ő és a párja lelkiismerete. Nekik kell szeretni ezt a babát,ha megszületne,nekik kéne nevelni,eltartani,gondoskodni 0-24róla,nem nekem és nem is a rokonoknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!