Tényleg rossz ember lennék emiatt?
25 éves nő vagyok, férjem 30. Mindketten dolgozunk, és átlagon felüli a keresetünk, életszínvonalunk.
Múlt héten kiderült, hogy terhes vagyok. 100%-osan biztos vagyok benne, hogy el akarom vetetni. A családom es a párom családja ellenünk fordult, mondván, hogy a kis élet mivel már megfogant és mivel a körülmények is minden szempontból megfelelőek, teljesen elzárkóznak az abortusz gondolatától.
Viszont én nem bírom elviselni a gyerekeket, a bőgést, a szagukat, és semmit, ami velük jár.
Ti mit gondoltak a helyzetről? Valóban szívtelen lennek?
Hát nem...
Bármikor lehet kérni... egy év mire megadják az engedélyt. Anyám most csinálta végig. Kérvényt kell.irni ,majd rá fél.évre megint. Aztán mehetsz a dokihoz.
Megölni egy gyereket szívtelenség?
És a sajátodat?
Nyilván tudod a választ és itt remélsz felmentést.
De az olyan, mint te lehet jobb ha nem szül. Gonosz ember vagy.
Kellemetlen a gyereknek??? Basszus ilyet leírni, gondolj már bele.
Egy orvossal megöleted szegényt és kellemetlen neki. Aushwitz is "kellemetlen" volt azoknak, akiket elgázosítottak.
"Kozepidoben nem kell védekezni" - védekezni MINDIG kell, ha nem akarsz gyereket!
A "mindenki szamara kellemetlen a helyzet... foleg a gyereknek" részt inkább nem kommentálom.
Amúgy szerintem nem vagy rossz ember azért, mert nem akarsz gyereket vállalni, amikor lelkileg nyilvánvalóan nem vagy felkészülve rá, de nagyon felelőtlen, az igen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!