Terhes vagyok de a férjem hallani sem akar a babáról, én viszont meg akarom tartani, mit tegyek?
Az, hogy nem tudok mutatni, nem bizonyítja állításod helyességét, és az enyémet se cáfolja meg.
Te állítottál valamit, ezért neked kell bizonyítanod annak helyességét, nem nekem a nem helyességét.
Most olvasom csak,hogy mennyi komment került a kérdésem alá!Szóval akit érdekel most a helyzet...
28 hetes,boldog kismama vagyok!A férjemnek kellettek hetek míg feldolgozta a terhességet,miután közöltem hogy nem lesz abortusz..ha vele vagy,nélküle de megtartom a picit!Azóta alakítgatjuk a házat mire a pici megszületik,a férjemmel az élen aki nagyon szorgalmas!Azt mondja hogy biztos hogy imádni fogja a picit,de nem lesz könnyű két kicsivel!
Remélem,hogy az esetünkből tanul majd más is!Érdemes küzdeni a babáért,ha ép érvek szólnak mellette!:)
Köszönöm mindenki válaszát!(hellyel-közzel mindenkiét)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!