Terhes vagyok de a férjem hallani sem akar a babáról, én viszont meg akarom tartani, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Van egy 10 hónapos babánk akit imádunk.Terhes lettem...naptár módszer mellett!Még egy babát szerettünk volna de csak évek múlva!Én meg akarom tartani..bár sokat vívódtam ,hogy talán a kisfiúnk miatt sem lenne még itt az ideje!Nagyon nehéz lennede meg akarom tartani!Tegnap ezt közöltem is a férjemmel aki engem és kisfiúnkat hozott fel példának,hogy nekünk nem lenne jó!Ő sokatdolgozik!Na meg az anyagiak!Meg hogy neki nem kell még most egy gyerek!Nekem viszont nincs szívem elvetetni!Ő mióta mondtam neki meg van sértődve és hozzám se szól!:(Nem érti meg hogy nekem milyen lelkitörés lenne egy abortusz!Nem bocsájtanám meg neki ha belekényszerítene!

2016. okt. 17. 14:53
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/74 A kérdező kommentje:

Köszönöm a gyors válaszokat!Így vagy úgy de sokatoknak igaza van/lehet!

Sarazásra pedig ilyenkor senkinek nincs szüksége de nyilván nekik soha nem volt még hasonló helyzet!Irigylem őket...

Tisztában vagyok vele,hogy egyikünknek engednie kell!Így vagy úgy de rossz helyzetbe fogunk kerülni!Sajnos ezt az oldalát nem ismertem a férjemnek!Pedig 12 éve vagyunk együtt!

2016. okt. 17. 17:13
 12/74 anonim ***** válasza:
37%

11: Én kérek elnézést, hogy nem voltam még olyan helyzetben, hogy védekezés nélküli szex után elcsodálkozok, hogy terhes legyek. Vagy hogy 12 év alatt ne szakítsak időt rá, hogy megkérdezzem a férjem, mikor akar gyereket, és mik a tervei, ha besikerül.

Illetve bocs, ha nem jártam még úgy, hogy a gyerekem fizesse meg a felelőtlenségem árát, mert nem telik gumira, aztán kitalálom, hogy "naptár módszer".

Tényleg, micsoda szemét emberek vannak, hogy még nem élték át azt, amit te, te kis ártatlan...

Hagyjuk az önsajnálatot, mert hányni tudnék tőle. Senki nem kért rá, hogy dugjatok össze egy gyereket, ha nem akarjátok világra hozni.

De legalább ne sajnáltasd magad, nem a te életedbe kerül ez a hül.yeség.

Gratulálok!

2016. okt. 17. 17:22
 13/74 anonim ***** válasza:
55%

Tök egyszerű: egyedül fel tudsz nevelni két gyereket?

Vissza tudsz majd menni dolgozni, ha lejár a GYED? (A GYES ugye hideg vízre nem elég.)

Ha ezekből egyikre is nem a válasz, akkor dalolva elmész abortuszra és kikapartatod, aztán duzzogsz te a férjedre pár hétig, addig se fog megint felcsinálni.

2016. okt. 17. 17:24
 14/74 anonim ***** válasza:
28%

#12 "Hagyjuk az önsajnálatot, mert hányni tudnék tőle." - én meg a efféle "erkölcsvédő" dumától...

Kérdező: "Nem érti meg hogy nekem milyen lelkitörés lenne egy abortusz!Nem bocsájtanám meg neki ha belekényszerítene!"

És te megérted, hogy neki milyen lelki törés lenne, ha megfosztanád a szabad akaratától, mert neked fontosabb egy koraterhesség, mint a kettőtök 12 éves kapcsolata?

(Én 30 éve nem tudom megbocsájtani meg az exemnek...)

2016. okt. 17. 17:34
 15/74 anonim ***** válasza:
67%
14: Szabad akaratából felhúzhatott volna gumit, és szabad akaratából verte telibe védekezés nélkül. Most akkor mi a problémád?
2016. okt. 17. 17:44
 16/74 anonim ***** válasza:
94%
Őszintén kérdezem,kíváncsiság. A 12 ev alatt soha nem kerult szoba,hogy mit csinalnatok,ha becsuszna egy gyerek? Mi kb. Az elso felevben tisztáztuk ezt a dolgot,pedig 19 évesen elég messze alltunk a gyerekvallalastol..
2016. okt. 17. 18:36
 17/74 anonim ***** válasza:
60%
Én megtartanám, mert az én lelki ismeretem sem viselne el egy megszakítást. Lehet, hogy férjed csak hirtelen felindulásból akarja az abortuszt, össze van zavarodva. Üljetek le tiszta fejjel és mondd el, hogy te semmiképpen sem szeretnéd elvetetni. Hátha átgondolja ő is és máshogy látja a dolgokat.
2016. okt. 17. 19:22
 18/74 anonim ***** válasza:
37%

#15, már bocsi, de hangyányit el vagy tájolva a világ dolgaiban, lehet, nincsenek meg a tapasztalataid hozzá...

Tudod, nem mindig a férfi akarja jobban a szexuális együttlétet, van, hogy a nő, és van, hogy mindketten. És tudod, nem csak a férfinak lehet kifogása egy adott védekezési móddal szemben, van, hogy a nőnek van, és van, hogy mindkettőnek.

Innen kellene talán kiindulnod.

2016. okt. 17. 19:34
 19/74 anonim ***** válasza:
51%

18-as!

Te is "véletlenül" felcsináltad az asszonyt és fizethetted sok évig a gyerektartást? Jaj te szegény kis ártatlanság..

2016. okt. 18. 05:23
 20/74 anonim ***** válasza:
32%
#19, Igen (idézőjelek nélkül!) és nem, legalább ebben a tekintetben nem én lettem végül a vesztes úgyhogy rajtam nem kell sajnálkoznod... de megmondom neked őszintén, a mai eszemmel ilyen szituban inkább emelt fővel leülnék 2-3 évet, hogy utána szabad ember legyek újra a boldog élet lehetőségével, mint hogy az állítólag "szerető párom" a legnagyobb ellenségemmé válva tönkre tudja tenni a jövőmet, rám kényszerítve életfogytiglanra egy általam soha nem vállalt felelősséget és kötelezettséget meg egy gyereket, akire ránézve folyton a megaláztatásom juttatja eszembe.
2016. okt. 18. 10:31
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!