Terhes vagyok de a férjem hallani sem akar a babáról, én viszont meg akarom tartani, mit tegyek?
Nő létemre úgy vagyok vele, hogy amelyik nő ugyanúgy nem tesz a védekezés ellen, holott megbeszélték mondjuk, hogy nem kell gyerek, vagy nem most, az ugyanúgy hibás. Milyen jogon kell csak a férfiakat ócsárolni? Tudjátok hány maca fog meg így pasikat? legalábbis próbálkoznak, mert sokszor nem jön így össze. Szerintem meg akinek nő létére nem védekezik, annak becsúszhat, ha becsúszik, vállalja, hogy neveli egyedül vagy elveteti, ha a másik fél, aki kinyilvánította szándékát korábban, nem akar benne részt venni. Én aztán nem vagyok abortusz ellenes, sem vaskalapos vagy prűd, de sosem bíznám csak a férfire a védekezést. Az óvszer amúgy sem olyan biztonságos mint a nők által használható módszerek (és nem, nem a naptár, mert az kuka). Gyógyszert szedek, mert SEMMIKÉPP nem akarok gyereket, ha a párom akar mellé óvszert húzni, hogy 100%-ra menjünk, húzzon, ha nem, ne húzzon.
Nem érti a férj, hogy milyen lelki törés lenne az abortusz. Te meg azt nem érted, hogy ő most nem akar gyereket. Szedj tablettát vagy tetess fel spirált, és akkor nincs ilyen probléma. Rettenetes felidelegnek az ilyen nők...
19 hó nem a világvége testvérek közti különbségnek, több ilyen testvérpárt is ismerek. Az én két lányom közt 22 hónap van, az majdnem ugyanennyi. Az első fél év nehéz, de utána jobb és hamar összeérnek, utána meg le sem tudod robbantani őket egymásról, egyfolytában együtt lesznek.
A férjed meg úgyis megenyhül, gondolom normál családi körülmények között éltek. Mutasd meg neki a kisfiatokat, hogy egy szinte ugyanilyen készülődik odabent :-))
Drukkolok.
Nem értem a vita tàrgyàt.
Ha a nő nem akar gyereket védekezik,
ha a pasi nem akar gyereket védekezik.
Ha csak egyikük védekezik akkor sem lesz gyerek. De ha egyikük sem mint a fenti esetben,akkor màr bocsànat, de miért kéne apukàt àldozatnak tekinteni? Vagy akàr anyukàt? B@$zni volt eszük,akkor viseljék a következményeket.
Az a pasi amelyiket meg lehet fogni egy gyerekkel,vagy direkt teherbeesni tőle az akkora idióta, hogy meg is érdemli.
Szerintem minimum 1 év az az idő egy kapcsolatban amìg annyira megismeri a màsikat, hogy megbìzhat benne( együtt élésből1 év). Addig húzzon gumit vagy ne csodàlkozzon, hogyha szabadon minden lukba beleélvez akkor szifiliszes, aidses lesz vagy pedig gyereke lesz.
Vagy akkor is sajnàlni kell a pasikat, ha egy részeg éjszakàn összeszednek vmi jó kis betegséget??? És ugyanúgy az a szemét nőcske lesz az oka?! Ne vicceljünk màr.
Ép eszű felnőtt ember védekezik gyerek vagy betegség ellen egyarànt.
"Vagy akkor is sajnàlni kell a pasikat, ha egy részeg éjszakàn összeszednek vmi jó kis betegséget??? És ugyanúgy az a szemét nőcske lesz az oka?! Ne vicceljünk màr. " - minden épeszű számítás szerint egy betegségnek az az oka, aki betegséget terjeszt. Ha úgy, hogy közben tud a saját betegségéről, akkor még büntethető is...
Vagy már megint a szokásos kettős mérce, hogy ha a nő kap el valamit a férfitól, annak a férfi az oka, de ha a férfi kap el valamit a nőtől, annak is a férfi az oka?
Szabad gondolkodni.
áááááá. ezek csak kifogások, be van parázva valószínűleg!
Mit mondjak én, 42 vagyok, kettőnknek már van három összesen /gyermek/, most lehet lesz újabb! Úgy védekeztem mint Király Gábor a kapuban eskü.:)))
Most szűnik meg a munkahelye én mondtam hogy ő megy el gyesre!! Tényleg az lesz. A többi a jövő zenéje de én boldog vagyok ha rágondolok hogy növekszik valaki ott bent persze persze szorongok is a párom mit szól hozzá mert nem tudja még...:) Pont ideális a korkülönbség nálatok gondoljátok végig a ruhákat, felszereléseket mindent! örököl a tesó után esetleg!
:)
"én mondtam hogy ő megy el gyesre!! ... szorongok is a párom mit szól hozzá mert nem tudja még...:)"
Szóval a párod még nem tudja, hogy újra apa lesz. Ezek szerint azt sem, hogy ő megy el gyesre. Akkor kinek mondtad?
36# igazad van
"Vagy akkor is sajnàlni kell a pasikat, ha egy részeg éjszakàn összeszednek vmi jó kis betegséget??? És ugyanúgy az a szemét nőcske lesz az oka?! Ne vicceljünk màr. " - minden épeszű számítás szerint egy betegségnek az az oka, aki betegséget terjeszt. Ha úgy, hogy közben tud a saját betegségéről, akkor még büntethető is...
Vagy már megint a szokásos kettős mérce, hogy ha a nő kap el valamit a férfitól, annak a férfi az oka, de ha a férfi kap el valamit a nőtől, annak is a férfi az oka?
Szabad gondolkodni.
Te minek irogatsz??? Ki mondta hogy akkor a pasi a hibàs? Màr bocs, de én normàlis felnőtt nő vagyok akit nem lehet minden bokorban,na meg plàne gumi nélkül... Aki meg hagyja ezt az megérdemli ha betegséget ha gyereket " kap".
Itt csak a te fejedben van kettős mérce az a baj.
És egyedül a gumi véd a nemi betegségtől, ez tény. Szóval ha a pasi nem szereti és ezért nem is akar hasznàlni akkor az kinek a hibàja??? Csak nem a nőé?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!