Terhes vagyok de a férjem hallani sem akar a babáról, én viszont meg akarom tartani, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Van egy 10 hónapos babánk akit imádunk.Terhes lettem...naptár módszer mellett!Még egy babát szerettünk volna de csak évek múlva!Én meg akarom tartani..bár sokat vívódtam ,hogy talán a kisfiúnk miatt sem lenne még itt az ideje!Nagyon nehéz lennede meg akarom tartani!Tegnap ezt közöltem is a férjemmel aki engem és kisfiúnkat hozott fel példának,hogy nekünk nem lenne jó!Ő sokatdolgozik!Na meg az anyagiak!Meg hogy neki nem kell még most egy gyerek!Nekem viszont nincs szívem elvetetni!Ő mióta mondtam neki meg van sértődve és hozzám se szól!:(Nem érti meg hogy nekem milyen lelkitörés lenne egy abortusz!Nem bocsájtanám meg neki ha belekényszerítene!

2016. okt. 17. 14:53
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/74 anonim ***** válasza:
30%

Nekem ennyi idős volt a fiam, amikor tervezetten terhes lettem.19 hónap a különbség közöttük és nem bántam meg. Nagyon összenőttek, imádják egymást. Olyanok,int az ikrek.

Ne vetesd el, mert nagyon szörnyű, ami utána következik. Nem kívánom, hogy átéld!!! Kár, hogy a férjed egy bunkó...

2016. okt. 18. 18:56
 22/74 anonim ***** válasza:
17%
Bunkóság volna, ha egy ember a saját életét a saját elképzelései szerint szeretné leélni, nem mások döntéseinek kiszolgáltatottan?
2016. okt. 18. 20:47
 23/74 anonim ***** válasza:
56%

ha nincs betegsege a babanak en biztos beleorulnek a lelkiismeretfurdallasba....Ferjemmel beszeltuk,hogy hany gyerek johetne. 2.ra palyazunk es egyszer, ha jobb anyagiak lesznek lenne 3.

Erdekelt,hogy mennyi "csuszhatna" be? De kb 5 korul beszeltunk(osszesen)....persze ehhez penz kell....de nem tudnam elviselni, ha lenne 3 gyerekem es egy becsuszik akkor o miert ne "lehetne a mienk".....

Szerintem legyel kicsit egoista....nem tudom milyen a Ferjed, nekem szerencsem van. Viszont, azt valaki irta, ha most nem,de utana tuti hibaztatni fogod, es ramehet a kapcsolat...mert beloled " szedik" ki az o keresere....ebbe te mesz tonkre....ismerosom is pszichologuhoz jart utana, pedig csak 3. Gyerek lett volna....meg meg is tehettek volna szerintem.

En egy dawn koros videon is elsirtam magam pedig szinte ott "kene" abortusz....pedig erez stb...( teny mennyire sulyosan) de ugy szerintem nem lesz normalis csaladod...szoval azert kell valasztani....

Bocs az offert.....szerintem tartsd meg es beszelj ovatosan ferjeddel.

2016. okt. 18. 22:07
 24/74 anonim ***** válasza:
57%

20-as!

A te storydban sajnos tényleg nem te vagy az áldozat, hanem a gyereked amiért ilyen apja van. Nem akartad? Akkor miért nem védekeztél? Minden a szemét nők hibája ugye? Neked mibe telt volna egy gumit felhúzni?

2016. okt. 19. 05:53
 25/74 anonim ***** válasza:
21%
A szexbe, tehát hosszabb távon ugyanúgy a kapcsolatba... egyéb?
2016. okt. 19. 06:41
 26/74 anonim ***** válasza:
30%

aha tehát ha az ember ad egy választ amit bővebben kifejt az nem szimpi :/ bocs, hogy segíteni próbálok

komolyan nem értem meg miért kell lepontozni valakit, próbálok a kérdező pártjára állni, önbizalmat adni neki, erre 28%ban hasznos a válasz pfff ennyit a kedvességről (23-as)

2016. okt. 19. 12:07
 27/74 anonim ***** válasza:
26%

#26, én a kettős mércéd miatt nyomtam mínuszt... "Szerintem legyel kicsit egoista...." - de ugye, ha a férfi lesz kicsit egoista, az már bűn, szemétség, aljasság, stb... Nézz magadba, és mondd meg őszintén,mennyivel tartod értékesebbnek a nőket a férfiaknál?

Vagy lehet, hogy tévedek, és ha a férfi írta volna ki a kérdést, mondván, hogy a nő a döntési helyzetével visszaélve rá akar kényszeríteni egy gyereket, akkor a férfinak is ugyanezt tanácsolnád? Mert ebben az esetben elnézést kérek!

2016. okt. 19. 13:04
 28/74 anonim ***** válasza:
68%

Utolsó, te nem ugyanúgy kettős mércével dolgozol? Dehogynem!

Te mint férfi kikéred magadnak hogy a nő megtartotta a gyereket aminek a létrehozása ellen te sem tettél semmit. De azt elvárnád hogy egy élet megszűnjön és egy másik tönkremenjen csak hogy te szabadon élhess tovább. Ez is kettős mérce csak te egyszerre 2 életet tennél tönkre..

2016. okt. 19. 14:06
 29/74 anonim ***** válasza:
29%
&28, egy embrió életét nem lehet tönkretenni... ahhoz ugyanis tudat kellene...
2016. okt. 19. 14:16
 30/74 anonim ***** válasza:
64%

Tudsz szöveget értelmezni?

"egy élet megszűnjön és egy másik tönkremenjen"

Szerinted melyik az embrió és melyik az anya? Nehéz, fogós kérdés..

2016. okt. 19. 14:19
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!