Terhes vagyok de a férjem hallani sem akar a babáról, én viszont meg akarom tartani, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Van egy 10 hónapos babánk akit imádunk.Terhes lettem...naptár módszer mellett!Még egy babát szerettünk volna de csak évek múlva!Én meg akarom tartani..bár sokat vívódtam ,hogy talán a kisfiúnk miatt sem lenne még itt az ideje!Nagyon nehéz lennede meg akarom tartani!Tegnap ezt közöltem is a férjemmel aki engem és kisfiúnkat hozott fel példának,hogy nekünk nem lenne jó!Ő sokatdolgozik!Na meg az anyagiak!Meg hogy neki nem kell még most egy gyerek!Nekem viszont nincs szívem elvetetni!Ő mióta mondtam neki meg van sértődve és hozzám se szól!:(Nem érti meg hogy nekem milyen lelkitörés lenne egy abortusz!Nem bocsájtanám meg neki ha belekényszerítene!

2016. okt. 17. 14:53
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/74 anonim ***** válasza:
44%

Jajj már mit savazzátok a férfiakat azok is csak emberek tudom ez újdonság pár női hölgy számára. Mondtam hogy csak be van f..sva, az első reakciója volt ez majd lehiggad..

Ne itt éljétek már ki a frusztrációkat:(((( ezzel szegény kérdezőt marhára nem fogjátok segíteni! A vélemény olyan mint a segglyuk mindenkinek van de senki nem kíváncsi a másikéra..

2016. okt. 24. 08:41
 62/74 anonim ***** válasza:
3%

Emberek! Senki se mondta, hogy a férj akarja az abortuszt, a kérdező csak annyit mondott, hogy ő nem akarja elvetetni. Szó sem esett arról, hogy a férj ezt akarja.

Komolyan, hogy ebben mit nem lehet érteni?

2016. okt. 24. 16:27
 63/74 anonim ***** válasza:
93%

A férj nem akarja az abortuszt?

Mit is ír a kérdező?

"Meg hogy neki nem kell még most egy gyerek!"

Anyu terhes, neki nem kell a gyerek. Szerinted, hogy képzeli el?

2016. okt. 24. 17:08
 64/74 anonim ***** válasza:
24%

Mondjuk tényleg vérlázító, elismerem. Ugyanebben a cipőben járok /remélem nem/ megkérdeztem ma reggel azt mondta ember "nem tudom...." hát basszus mint egy tízéves gyerek tényleg rohadt felelőtlenek tudnak lenni anyuci pici fiai legszívesebben felpofoznám hogy éééébresztő:(((( És mihez kezdek a picivel majd? Van egy 17 éves és a párom szerint az élet "vicc". azt hiszem most nem fog röhögni :))))!

Kitartás a Kérdezőnek..!! Remélem apuci megenyhült már:)

Én meg már megőrültem.

2016. okt. 25. 10:20
 65/74 anonim ***** válasza:
5%

"A férj nem akarja az abortuszt?

Mit is ír a kérdező?

"Meg hogy neki nem kell még most egy gyerek!"

Anyu terhes, neki nem kell a gyerek. Szerinted, hogy képzeli el?

"

Az örökbeadás is lehet...

Szerinted ha nem kell neki, az azonnal abortusz?

2016. okt. 25. 15:29
 66/74 anonim ***** válasza:
54%

#65, valami nekem azt súgja, hogy sokkal előbb rábeszélek egy nőt férfiként egy koraterhesség abortálására, mint arra, hogy kihordja, megszülje a gyereket, és utána örökbe adja... illetve milliószor előbb túllép egy pár egy nem kívánt terhesség abortálásán, mint hogy az egyik a gyereke örökbeadására kényszerítette a másikat. Őszintén szólva még nem is hallottam az elmúlt 30 évben ilyesmiről, hogy a nő az általa kívánt terhességből származó gyereket megszülte, majd örökbe adta a férfi kedvéért.

Ha egy nő ezt a témát dobja föl, az 99,999%, hogy pusztán időhúzásra játszik, hogy ne a terhessége alatt kelljen egyedül maradnia...

2016. okt. 25. 15:46
 67/74 anonim ***** válasza:
52%
Engem rakenyszeritett anno az exem hogy vetessem el. El is valtam tole. Lelkileg borzaszto erzes meg a mai napig is hogy meg kellett olnom a sajat gyermekem egy i diota miatt.
2016. okt. 25. 16:33
 68/74 anonim ***** válasza:
37%
Én anno NEM kényszerítettem rá az exem, hogy vetesse el az itteni kérdéshez hasonlóan az első szülés után nem sokkal besikerült másodikat... el is váltunk 4 év földi pokol után...Lelkileg borzasztó érzés meg a mai napig is hogy kevesebbet ért neki a kapcsolatunk, a 3 fős kis családunk egy embriónál...
2016. okt. 25. 17:44
 69/74 anonim ***** válasza:
0%
Gratulálok! Egyesek sikeresen bebizonyították, hogy értelmi fogyatékosok.(A lepontozóimra gondolok) Komolyan azért kellett lepontozni, mert megkérdeztem valamit? Komolyan az ilyen embereket száműzni kéne egy űrhajóra ami a Napba csapódik.
2016. okt. 25. 18:38
 70/74 anonim ***** válasza:
41%

Ja és az, hogy 30 év alatt nem hallottál ilyenről még korántsem jelenti azt, hogy ne lett volna. És még egy fontos dolog:

NE ÁLTALÁNOSÍTS! A 99.99999% is annak számít. Az általánosítás igen primitív gondolkodásra vall.

2016. okt. 25. 18:42
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!