Egy abortuszba bele lehet halni az anyanak?

Figyelt kérdés
Nem all modomban megtartani,de rettenetesen felek az egesztol.
2016. okt. 8. 10:39
1 2 3 4 5 6 7
 61/67 anonim ***** válasza:
47%
Úgy látom aki azt merészeli írni hogy a védekezésre kellene odafigyelni azt a kérdező lepontozza.Nem vagyok abortuszellenes de ha 4 gyerekből 3 nem tervezett ott azért mar gondok vannak a csaladtervezéssel.Nyugodtan pontozz le de adja az ég hogy ne legyen több abortuszod.Én nem nagyon hiszem.
2016. okt. 22. 12:18
 62/67 anonim ***** válasza:
54%
Felelősségteljes döntés a védekezés. Ha én tudom magamról hogy ennyire termékeny vagyok, akkor megkeresem a legbiztosabb módot, nem várok addig míg kapartatni vonulhatok. De abortusz fanatikusok, dícsérjétek csak a kérdezőt milyen ügyes, hétha becsúszik egy következő kis élet is, akit kiolthat.
2016. okt. 22. 12:24
 63/67 anonim ***** válasza:
54%

Ezt nyilván az abortusz ellenesek soha nem lesznek képesek így látni.. mégis van abortusz..

persze hogy van, mert sokaknak könnyebb az abortusznál is széttenni a lábukat, mint szexnél, ahelyett hogy tényleg felelősségteljesen viselkednének, és ismerve a testüket, a nekik leginkább való védekezést alkalmaznák.

2016. okt. 22. 12:27
 64/67 anonim ***** válasza:
100%

Háromszor volt műszeres befejezésem.

Kétszer spontán vetélés miatt, az utolsónál viszont a 12. genetikai UH-n derült ki, hogy a magzat olyan súlyos beteg, hogy garantáltan nem érné meg az egy napos kort sem, ha valamilyen csoda folytán egyáltalán ki tudnám hordani. Ez volt a legkockázatosabb műtétem (az előrehaladott terhesség miatt), de talán fizikailag a legkönnyebben zajlott.

Minél kisebb terhességi korban végzik, annál kisebb a kockázat. Amire pedig nagyon, de nagyon figyelj, hogy utána tarts be minden előírást (szexmentesség, ülőfürdő kerülése, stb.) a fertőzésveszély miatt.

Nekem a második küret után lett egy nagyon súlyos, életveszélyes fertőzésem, igazából a mai napig nem tudni, hogy pontosan mitől... én arra gyanakszom, hogy a doki bénázott és maradhattak bennem magzati szövetek, amit nem vett észre, ugyanis nem végzett utána kontroll ultrahangot. Szóval nagyon fontos az is, hogy ki végzi! A saját dokimnál soha semmilyen probléma nem volt, benne 100%-ig megbízom.

2016. okt. 27. 15:11
 65/67 anonim ***** válasza:
55%

# 64 vagyok, és figyelem a hozzászólásokat... és emlékszem, én is abortuszellenes voltam még régen, még ha nem is ennyire habzó szájú (persze az interneten, névtelenül, arctalanul biztos könnyebb ítélkezni, nem tudom, nem próbáltam...)

Aztán rájöttem, hogy bizony természet anyánk is szelektál... én háromszor nem dönthettem arról, hogy meg akarom-e szülni a gyermekem, a természet döntött helyettem. Furcsamód ezek az élmények épp abba az irányba vitték a gondolkodásomat, hogy ha ennyire ki vagyunk szolgáltatva a sorsunknak, akkor igenis lehessen már valamennyi beleszólásunk, az anyák dönthessenek róla, hogy akarnak-e szülni, vagy sem.

No és az is, hogy van a családomban olyan, aki nem kívánt gyermekként jött a világra. Olyan súlyos mentális problémái lettek felnőtt korára, hogy több generációnyi leszármazottja viseli a következményeit. Ez a kérdés nem fekete, vagy fehér! Ne akarjunk már Istent játszani!

2016. okt. 27. 15:18
 66/67 anonim ***** válasza:
0%
Pontossan ne akarjunk istent jatszani ne dontsunk elet halal felett.
2016. okt. 27. 16:12
 67/67 anonim ***** válasza:
0%

akkor igenis lehessen már valamennyi beleszólásunk, az anyák dönthessenek róla, hogy akarnak-e szülni, vagy sem.

Pontosan, erre való a védekezés...

2016. okt. 27. 16:18
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!