Egy abortuszba bele lehet halni az anyanak?
Te nem halsz bele, csak a gyereked. Akinek 7 hetesen mar ver a szive.
Minek nevezned, akinek dobog a szive, novenynek ?
Ez egy kisműtét, kb 15 perc az egész.
Ezen kár aggódni.
Sajnos volt vetélés utáni műszeres befejezesem, az technikailag ugyanaz.
Nem is értem, ez hogyan jutott eszedbe. Nem szeretem az ősanyákat, a harcos abortusz elleneseket, bár nekem nem volt ab-om. De valóban nagyon furcsa lelki alját vagy, hogy ennyire aggodsz magadért. Engem ez zavart a műtétben a legkevésbé, a gyermekemet sirattam, pedig akkor már nem is élt a terhesség.
Igen, az embrió még nem gyerek, de az lesz belőle, ha életben marad. Nekem iszonyatosan fájt, hogy ezt a lehetőséget elveszitettem.
Nem,nem érzem magam gusztustalannak!
És nem,nem a saját éleem féltem,hanem hogy a meglévő gyerekeimnek anya nélkül kell felnőni.
Ezt a kérdést én tettem fel pár napja: (3.oldalon az első hozzászólásban írtam le részletesen)
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..
Elolvastam, hat ne is haragudj, de ezt a meset nem tudom ki hiszi el.
Gyogyszer, spiral, es ovszer mellett is terhes lettel.
En meg ott repulok.
Egyszeruen felelotlen vagy !
16os pedig igaz,ha hiszed ha nem.
Mondjuk tök mindegy mit hiszel,ebből a szempontból a lelkiismeretem tiszta.
Felelőtlen pedig akkor lennék,ha a szívemre hallgatnék,és megtartanánk.Akkor a többieknek jutna kevesebb.Így még pont elviselhető,de még egyet nem bírnánk se anyagilag, se lelkileg.
De jó lenne ha lelkisérült gyerekeket nevelnénk,mert idegroncsok lennénk és soha nem lenne türelmünk a sok gyerekhez.
De ha finanszírozod, vagy akárki,aki minden hasonló kérdésnél nagy mellénnyel,szinte habzó szájjal fröcsögve gyilkosnak,gusztustalannak és egyéb ilyen hasonló jelzőkkel illetve döfi a kést a kérdezőbe, akkor megtartom.Csak küldjétek a pénzt,hogy minden jó legyen,és minden gyermeknek továbbra is meg tudjunk adni mindent!
Oké,nem csak a pénz számít,mert ilyenkor azzal jönnek sokan,hogyha mindenki akkor vállalna gyereket mikor anyagi jólétbe van,nem sok gyerek születne....de azt kell,hogy mondjam nagyon is számít.Mert a szeretettel nem lakik jól, szeretetből nem kapok egy csomag pelust és még sorolhatnám.
Köszönöm annak aki a kérdésre válaszolt.
Ui: Elfogadom azt is,ha valaki más véleményen van,de ugye nem mindegy,hogy azt milyen stílusban és szavakkal adja elő,mert az ilyen alpári helyzetben inkább érzem azt gusztustalannak,mint magamat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!