Egy abortuszba bele lehet halni az anyanak?
Nem ítélkezek. Első neked sem kéne. Biztos meg van rá az oka. Nincs hozzá jogunk.
Nem igen halnak bele.
Első! Gusztustalan vagy! Nem gondolod, hogy kérdező elég válságban van enélkül is? Honnan tudod, hogy milyen az élethelyzete???
Kérdező! Kizárt! Ettől ne félj! Én jövő héten megyek műtétre 7 hetesen.bár nwkem vannak kockázatai a műtétnek nincsenek ilyen félelmeim. Sokkal inkább azon őrlődök, hogy valóban helyesen döntöttem_ e. Én pontazért intéztem ilyen hamar a műtétet, mert nekem nem mindegy, hogy hét hetes embrióról van szó vagy mondjuk 9-10 hetes magzatról.
Ahogy az első írta, ember fog meghalni...Nem. Egy hét hetes embriót nem igazán lehet embernek nevezni, ahogy még a neve sem az...Azt hiszem a hatodik hónaptól nevezik infansnak, egy francia etedetű szó, ami gyermeket jelent. Ott mar a nevében is benne van az elnevezés.
Én is sokat őrlődtem és őrlödök most is...de én három császármwtszés és az egészségügyi problémáim miatt egyszerűen nem merem megtartani, bármennyire is fáj a szívem.
Kérdező! Túl fogod élni! A lelji része már más kérdés...
Pont tegnap volt a hirekben, hogy tavaly 700 ember halt meg korhazi fertozesekben. Az napi 2. Szoval ha az abortuszba nem is, valami fertozesbe eppen belehalhatsz.
En megertem, hogy felsz, en sem ellenzem az abortuszt, de ez a kerdes szerintem sem helyenvalo.
5-ösnek
Ne haragudj nem tartozik ram de három császár után egészségügyi kockázatokkal miért nem kérted a petevezetékek elkötését?Azt a császárral egyidejűleg el is végezték volna.Nem hiszem hogy az orvosod nem ajanlotta fel lehetőségként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!