Egy abortuszba bele lehet halni az anyanak?
Kotelezove es ingyenese tennem a mar szult noknel a hormonos spiralt vagy hormonos bor alatti palcikat.
Hany abortuszt elozne meg....
Remenykedni lehet
A remeny hal meg utoljara kerdezo.
Es ha ott maradsz akkor annak ugy kellett lenni.
Bar en felnek igy meghalni tele lelkiismeretfurdalasal
A legnagyobb gyerek költségei sokkal nagyobbak mint egy újszülötté, miért nem őt végezteted ki? Végülis testvér, testvér, a szám stimmelne, marad a három, pár évig olcsóbban kijönnétek...
hogy fogsz a maradék három szemébe nézni, amikor a tesójuk szemébe nem voltál képes?? Elhiszed, hogy ez egy örök lelkiismereti probléma lesz, amire majd csak akkor jössz rá, amikor már nem lehet visszacsinálni?? Hány abortusz van, ami váló/szakítóok, ezzel nem fogod megmenteni a házasságodat... Tényleg, arról semmit nem írtál, hogy a férjed, gyerekeid mit szólnak ehhez, ők is beleegyeznek?
34-es! Rad szavakat ne talalok, annyira morbid vagy!
Ha tetszik, ha nem ez legalis dolog Magyarorszagon. Ha szerinted ez kivégzés, akkor az orvos a hóhér vagy mi?
Az orvos akkor egy sorozatgyilkos?
Értem én, hogy ellenszenves a kerdezo hozzaallasa, de nekem meg a te hozzaallasod nagyon ellenszenves...
35- os! Hogy erted, hogy aki kepes kukaba dobni a gyereket???
Errol a hirado jut eszembe, mikor az a hir, hogy szabolcsi mariska a sufniban megszulte egeszseges gyermeket, majd mwgfojtotta es kukaba dobta. Ezt az esetet, hogy lehet ezzel egy lapon említeni?
Ennyi gonosz, itelkezo embernek, hogy sikerult itt osszegyulnie?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!